HEKLANJE

Poslovanje od kuće – mi smo obitelj

TEMU APP 100 E KUPON

Je li posao od kuće isplativiji od rada za nekog drugog? Vjerojatno ne – barem ne u početku.

Dopustite mi da predstavim usporedbu zapošljavanja u korporativnom svijetu naspram zapošljavanja kod kuće.



U korist korporativnog zapošljavanja

Povlastice kao što su osiguranje i godišnji odmor.
Stabilnost u obliku redovite plaće i određenog radnog vremena.
Interakcija s drugim uredskim osobljem.
Potreban je vrlo mali rizik.
Možda ne morate biti osoba koja donosi odluke

U korist poslovanja od kuće

Zadovoljstvo razvoja nečega jedinstvenog za vašu osobnost.
Hrabrost da prihvatite rizik i date život svom snu.
Pri ruci su za pomoć u hitnim obiteljskim situacijama.
Radost određivanja vlastitog kursa i donošenja vlastitih odluka.
Interakcija s obitelji.
Povlastice kao što je osobno zadovoljavanje potreba kupca i obitelji.

Sretan sam što mogu reći da je poduzetnički duh živ i zdrav u kućnim poslovima. Sve više i više ljudi napušta korporativni svijet u korist teškog rada povezanog s poslovanjem od kuće. Rizici su u većini slučajeva manji od nagrada i obitelji se bore da pronađu način da se povežu na veći način.

U prošlim je vremenima jedan prihod mogao biti dovoljan da zadovolji potrebe većine obitelji. Međutim, vrijeme i porezi imaju načina da dva prihoda učine nečim više od pukog luksuza u 21. stoljeću.

Osobito se mame mogu smatrati vrlo zainteresiranima za način na koji će im omogućiti interakciju sa svojom djecom, a istovremeno donositi prihod. Mnogi su otkrili da kućni poslovi mogu ponuditi priliku da budu roditelji koji ostaju kod kuće i osiguravaju financijsko blagostanje obitelji.



Zanimljivo je da mnogi od ovih novih vlasnika tvrtki od kuće također otkrivaju da su neki od troškova koje su napravili u poslovnom svijetu minimizirani. Nema troškova putovanja na posao, nema posebne garderobe koju treba uzeti u obzir, a vrtić je gotovo eliminiran.

Neki vlasnici tvrtki koji rade kod kuće otkrili su da zapravo mogu zaraditi manje, a opet pružiti veću ukupnu korist obiteljskom prihodu.

Mnogi vlasnici tvrtki od kuće također će reći da su se obiteljska komunikacija i veze također poboljšale nakon što je osnovana tvrtka od kuće.



Pretpostavljam da su neki kućni poslovi razvijeni kao sredstvo za vraćanje osjećaja obiteljskog jedinstva – obrambenog mehanizma, ako hoćete.

Bez obzira na razloge za razvoj poslovanja kod kuće, trend nastavlja rasti kako se osobna strast za proizvodom ili uslugom spaja s povratkom obitelji.

Na kraju, poslovanje od kuće je mehanizam koji zbližava obitelji. Ako ni zbog čega drugog, ovo je dovoljan razlog za slavlje.



Trebate li kreditnu karticu?

Kreditne kartice eksplodirali su u popularnosti. Nema više dostupnih kreditnih kartica i opcija kreditnih kartica nego ikada prije. Dostupne su