HEKLANJE

Kako do sjajne kože?

TEMU APP 100 E KUPON

Prednosti saune

Parna kupelj opustit će vaše napete i bolne mišiće. Ako ste imali dug dan (ili mjesec) na poslu, toksini se mogu nakupiti u vašem mišićnom tkivu, uzrokujući vam bol i nelagodu. Parna sauna može prisiliti vaše mišiće da se opuste, gotovo trenutno oslobađajući ove štetne toksine. Također je odličan nakon treninga. Dodatni protok krvi ubrzat će popravak vašeg mišićnog tkiva, omogućujući vam da brže ponovno počnete vježbati. Ne vjerujte mi na riječ. Finski olimpijski tim nosi prijenosnu parnu saunu na sva natjecanja.



Parna sauna također čisti vašu kožu. Znoj otvara vaše pore i tako ispire nezdrave toksine i prljavštinu.

Mnogi terapeuti i liječnici također preporučuju toplinsku terapiju saunom za liječenje kroničnih bolova, uključujući bolove u zglobovima, artritisne bolove i fibromialgiju. Također je učinkovit u smanjenju upale i oteklina poboljšavajući protok limfe.

Mnogi vjeruju da sauna može pomoći u poticanju tjelesnog imunološkog odgovora podizanjem tjelesne temperature – smatra se da su mnogi virusi, tumori i stanice prepune toksina slabije (loše podnose toplinu) od normalnih zdravih stanica. Zagovornici vjeruju da će sauna podizanjem tjelesne temperature na sličan način kao što tijelo prirodno radi tijekom groznice pomoći tijelu u borbi protiv raznih bolesti. S obzirom na učinkovitost ljudskog tijela u borbi protiv bolesti izazivanjem groznice, znanost koja stoji iza ove teorije čini se vrlo vjerojatnom.

Nakon saune popijte čašu mineralizirane vode. Lezite ili sjedite najmanje 10 minuta. Ovi jednostavni koraci omogućit će vašem tijelu da u potpunosti iskoristi dobrobiti saune. Što ste zdraviji, lakše ćete se znojiti.

Tvoja koža

Budući da eliminira, koža se ponekad naziva “treći bubreg”. Daleko je složeniji od bubrega ili bilo kojeg drugog organa osim mozga. Sastoji se od krvnih žila, živčanih završetaka, žila za prijenos limfe, pigmentacije, lojnih žlijezda, folikula dlake, stanica koje vodonepropusne i onemogućuju ulaz bakterijama i, naravno, cjevastih, uvijenih znojnih žlijezda. Toliko je važno da smrt od nakupljenih otrova nastupi za nekoliko sati ako su koža i njeni znojni kanali zagušeni.

PBZ još jedna nebuloza..

PBZ još jedna nebuloza…preko mobilnog bankarstva ne možete slati eure. Samo preko internet bankarstva ili u poslovnici platiti 100 kn