HEKLANJE

Kako funkcioniraju kreditne kartice s niskim kamatama

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s niskim kamatama upravo su ono što im ime govori. Naplaćuju niske kamatne stope (APR). APR se izračunava na isti način kao i kod drugih kreditnih kartica; ovo olakšava jednostavnu usporedbu za pojedinca koji planira prijeći na ove kartice. Kreditne kartice s niskim kamatama preferiraju pojedinci koji obično prenose mjesečni saldo na kreditnoj kartici unaprijed. Niske kamatne stope mogu dovesti do značajnih ušteda na financijskim troškovima.

Za početno razdoblje, većina kreditnih kartica s niskim kamatama nudi 0% APR-a; međutim, većina kreditnih kartica nudi 0% APR-a samo za odabrane situacije kao što su prijenos stanja i velike kupnje. Ponuda uvodnog razdoblja može se koristiti za konsolidaciju više kreditnih kartica koje naplaćuju visoke stope u jednu kreditnu karticu s niskim APR-om. To pomaže ljudima da smanje financijske troškove povezane s dugovima po kreditnim karticama i brzo otplate postojeća stanja. Često se tvrtke koje izdaju kreditne kartice s niskim kamatama odriču naknade za prijenos stanja na zahtjev klijenta. Stoga su kartice s niskim kamatama sa stopama koje mogu biti i do 9 postotnih bodova niže od onih kod drugih kartica odličan način uštede za one okorjele kupce koji uvijek na kraju imaju mjesečni saldo na svojim kreditnim karticama. Također je manje oporezivo uzeti gotovinski predujam s kreditnim karticama s niskim kamatama. Pojedinci s lošim kreditnim rezultatima mogu smatrati nepodobnima za kreditne kartice s niskim kamatama.



Kreditne kartice s niskim kamatama mogu, ali i ne moraju nuditi druge prednosti poput povrata gotovine i putnog osiguranja i stoga bi se trebale koristiti s drugom karticom koja to nudi. Ovo pomaže korisniku kartice da ostvari pogodnosti od druge kartice koje može koristiti kada ne namjerava održavati stanje; za ostale kupnje može se koristiti kreditna kartica s niskim kamatama. Preporučljivo je da se najstariji postojeći račun kreditne kartice koji pojedinac ima ne zatvara radi stjecanja kreditne kartice s niskom stopom; to je zato što se dugotrajno održavanje kreditnih računa dobro odražava na kreditni rejting.

Na tržištu je dostupno nekoliko kreditnih kartica s niskim kamatama. Pojedinci bi trebali provesti temeljito istraživanje kako bi pronašli karticu koja savršeno odgovara njihovim potrebama.

Kratki vodič za aparatić za zube

Medicinska statistika kaže da su kod gotovo 50 posto ljudi zubi nepravilni, krivi ili neporavnati. Napretkom stomatologije, posebice grane ortodoncije

Dali nas je moda zarobila?

Moda je sveobuhvatna. Dali vi činite modu ili moda čini vas? Koliko ste zaraženi od najnovijih trendova? Ako imate vremena