HEKLANJE

Kako izgraditi kredit za bolju budućnost

TEMU APP 100 E KUPON

Izgradnja kredita je izgradnja bolje budućnosti. Danas su potrebni dobri kreditni rezultati za kupnju kuće, automobila, kreditne kartice i tako dalje. Ako je vaša kreditna sposobnost loša, obično slijedi još lošija. Potrebno je pronaći rješenje za popravak kredita. Prvi korak u popravljanju vaše kreditne sposobnosti je da bacite pogled na svaki račun, uključujući i vaše dospjele račune. Provjerite jesu li tekući računi plaćeni u cijelosti ako je moguće kako biste izbjegli daljnje izvještavanje o svom kreditnom izvješću. Nakon što ste se pobrinuli za svoje tekuće račune, krenite prema isplati svojih zakašnjelih računa.

Neki trenutni računi kao što su komunalije ili drugi neosigurani računi mogu čekati dulje od drugih, pa biste mogli prvo podmiriti svoje osigurane račune. Osigurani računi znače da imate više za izgubiti pa se prvo želite pobrinuti za njih prije nego što platite nebitne račune i riskirate gubitak doma, automobila ili bilo čega na što plaćate. Većina komunalnih poduzeća će čekati na račun ako nemate sredstava. Možda ćete moći dobiti pomoć u plaćanju režija.



Socijalne službe i neke vjerske organizacije nude podršku obiteljima s niskim prihodima. Ako imate zajam u banci, možda biste trebali kontaktirati svog zajmodavca kako biste vidjeli postoje li opcije za smanjenje mjesečne otplate hipoteke ili automobila. Neke banke čekaju da nastupi financijski teret i ponude rješenje, poput refinanciranja vašeg doma ili automobila.

Trebate biti oprezni jer neki zajmovi imaju visoke kamate. Neki zajmovi mogu čak imati priložene skrivene troškove pa ima smisla pažljivo pročitati sitna slova kako ih ne biste iskoristili. Upamtite da pokušavate popraviti svoju kreditnu sposobnost pa je pronalaženje najboljih ponuda važno. To nas dovodi do smanjenja.

Kada nastojimo popraviti svoje kredite, želimo smanjiti potrošnju što je više moguće. Ponekad moramo bez toga kako bismo poboljšali svoju budućnost. Popravak kredita proces je izgradnje vaše kreditne povijesti i ponovnog uspostavljanja vašeg života. Ovaj proces znači da morate sagledati sve kutove kako biste pronašli rješenje za popravak svoje kreditne sposobnosti.

Kada tražite te kutove, morate uzeti u obzir sve aspekte onoga što rješenja uključuju. Ako postoje dodatni troškovi, vjerojatno ulazite dublje umjesto da gradite bolju budućnost i popravljate svoju kreditnu sposobnost. Savjetnici za dug, Deb Consolidation, Bankrot i druge tvrtke koje nude rješenja za popravak kredita često su zadnje utočište za popravak kredita.

Čak i ako mislite da je bankrot rješenje, morate shvatiti da će vam trebati nekoliko stotina dolara unaprijed da započnete proces. Odvjetnici nisu jeftini! Povrh visokih cijena koje ćete morati platiti, proći ćete i kroz sudske postupke kao i mnoge druge glavobolje. Stoga ako sami možete pronaći izlaz iz duga, ovo je najbolje rješenje. Ako ste preko glave i nemate što izgubiti, bilo bi mudro zanemariti svoje dugove. Ovo zvuči smiješno, ali ako se ne možete izvući ovo je ponekad jedini odgovor na otpis duga.

Ako ste na licu mjesta i niste toliko u dugovima, mogli biste od obitelji ili prijatelja zatražiti zajam, tek toliko da podmirite svoje dugove. Možda ćete morati platiti kamate, ali prijatelji i obitelj često će naplatiti manje i dati vam duži vremenski okvir za otplatu duga. Rješenje je često bolje od podnošenja zahtjeva za kredit za otplatu dugova od banke.

Većina zajmodavaca u banci prima ljude koji se bore i iskorištavaju sve prednosti pronalaženjem zajma s visokim kamatama. Vaše su mjesečne rate često niže, ali vaša je cijena na kraju visoka. Ima smisla pretražiti sve opcije prije nego što odlučite koje je rješenje za popravak vaše kreditne sposobnosti pravo za vas. Kad popravljate kredit, uvijek imajte na umu da radite prema boljoj budućnosti.



Vi ste ono što jedete

Jedi ispravno. Vaša će vam koža biti zahvalna. Znate da previše alkohola i pušenje mogu dehidrirati i oduzeti kisik vašoj