HEKLANJE

Kako koristiti Facebook Pixel?

TEMU APP 100 E KUPON
Facebook Pixel je alat za praćenje koji omogućuje marketinškim stručnjacima da prate aktivnosti korisnika na njihovoj web stranici nakon što su vidjeli ili kliknuli na Facebook oglas. Pixel pomaže marketinškim stručnjacima da razumiju kako se ljudi ponašaju na njihovoj web stranici, što im omogućuje da poboljšaju svoje kampanje na Facebooku.

Evo koraka kako koristiti Facebook Pixel:

Kreirajte Facebook račun i prijavite se u Ads Manager.



Kliknite na “Pixels” u izborniku “Events Manager” u gornjem lijevom kutu.

Kliknite na “Create a Pixel” i dajte mu ime.

Nakon što stvorite piksel, Facebook će vam dati kod piksela koji trebate umetnuti u kôd svoje web stranice. Umetnite kod u zaglavlje svake stranice web mjesta koju želite pratiti.

Nakon što ste postavili piksel na svoju web stranicu, počet će se prikupljati podaci o aktivnostima korisnika na vašoj web stranici.

Možete stvoriti ciljeve za praćenje aktivnosti na svojoj web stranici, kao što su praćenje konverzija, praćenje vremena provedenog na stranici, praćenje pregleda proizvoda i još mnogo toga.

Koristite podatke o aktivnostima korisnika na vašoj web stranici kako biste ciljali kampanje na Facebooku.

Poboljšajte svoje kampanje na Facebooku uz pomoć informacija koje prikupljate putem Facebook Pixel-a, prateći uspješnost kampanja i optimizirajući svoje ciljno tržište.



Važno je napomenuti da prije korištenja Facebook Pixel-a trebate proučiti pravila Facebooka o privatnosti podataka kako biste bili sigurni da koristite alat u skladu s pravilima.

Rudarstvo dijamanata

Dijamanti su u potpunosti sastavljeni od ugljika. Pritisak (dijamanti se ne mogu formirati iznad 100 milja ispod zemljine kore) i