HEKLANJE

Kako privlačimo svoju srodnu dušu?

Većina nas neprestano razmišlja o tome imamo li doista srodnu dušu ili ne i na kraju smo okončali naše očajničko čekanje. Može li vas srodna duša zaista negdje čekati?
Instruktor terapije kaže da je moguće da privučemo svoju srodnu dušu u vezi. Smatra da je to moguće postići pripremom slike iz snova, što je zanimljiva metoda koju također koristi. Naravno, prije svega, morate vjerovati i ostvariti to sa svojim iskrenim željama.
Za slikanje snova prvo vam treba veliki karton na kojem ćete navesti svoje želje. Na karton možete zapisati sva svoja očekivanja o svom životu, a možete ih i nacrtati. Slike će vas motivirati svaki dan. Također možete uključiti svoju kuću, automobil koji želite, kakvog supružnika želite, njihove karakteristike, pa čak i koliko djece želite imati.
Primjer za instalaciju : “Nabavite mi ženu koja toliko vrijedi, može me razumjeti, pomozite mi dobiti kućanske poslove”, možete pozitivnim mislima opisati ono što želite biti.
Stručnjak naglašava da kada pišemo o tome kakvu ženu želimo, naš mozak se usredotočuje na to i trenira naše vizualno pamćenje. Kuzu također dodaje da bismo karton koji smo pripremili trebali objesiti na mjesto gdje ga najviše možemo vidjeti, poput naše spavaće sobe. Na taj način, kada se budimo svaki dan, to nas motivira i priprema za odabir takvog partnera.

Koja je izvorna boja sunca?

Zalazak sunca je romantičan trenutak za sve nas, baš kao i njegov izlazak. Sunce, koje postaje crveno pri izlasku ili