HEKLANJE

Kako pronaći najbolje kreditne kartice za prijenos stanja

TEMU APP 100 E KUPON

Pronalaženje najbolje kreditne kartice za prijenos stanja nije tako teško kao što možda mislite. Zapravo, postoji veliki broj kreditnih kartica za prijenos stanja između kojih možete odabrati, što čini najteži dio odlučivanja koju od sjajnih ponuda trebate iskoristiti.

Kamatne stope za prijenos stanja na kreditnoj kartici



Budući da tražite karticu na koju biste prenijeli svoja trenutna stanja, najvjerojatnije ne namjeravate u cijelosti isplatiti stanje na kraju ciklusa naplate. Stoga želite karticu s niskom kamatnom stopom. U idealnom slučaju, trebali biste pronaći karticu koja nudi početnu stopu od 0,00%. Što dulje traje ovaj uvodni period, to bolje. Imajte na umu da kamatna stopa može skoknuti do neba na nekim karticama nakon završetka uvodnog razdoblja. Dakle, obratite posebnu pozornost na to kolika će biti kamata nakon što prođe početni rok. Najbolje kreditne kartice za prijenos salda zadržat će početnu stopu na vaš preneseni saldo sve dok ga ne isplatite u cijelosti.

Ako ipak odlučite dobiti kreditnu karticu za prijenos salda koja ima nisku APR na ograničeno vrijeme, svakako isplatite saldo prije završetka uvodnog razdoblja. Na taj način nećete morati platiti financijske troškove na viši APR. Također, sačekajte kreditnu karticu za prijenos stanja s 0,00% APR-om. Uz toliko sjajnih uvodnih ponuda, sigurno ćete pronaći onu s godišnjom kamatnom stopom od 0,00% koja zadovoljava vaše potrebe.

Naknade za prijenos stanja kreditne kartice

Većina kreditnih kartica naplaćuje naknadu vašoj kartici prilikom prijenosa stanja. S kreditnim karticama za prijenos salda ove se naknade treba odreći. Ako kreditna kartica za prijenos stanja koju razmatrate ne oslobađa naknade, trebali biste prijeći na drugu karticu. Previše je kartica koje vam mogu omogućiti besplatni prijenos stanja – iskoristite ih.

Dodatne pogodnosti kreditne kartice za prijenos stanja

Nema apsolutno ničeg lošeg u uzimanju kreditne kartice isključivo za prijenos stanja. Ako to učinite, trebali biste samo prenijeti svoja stanja, ostaviti karticu sa strane i koristiti drugu karticu za svoje kupnje. Ako, međutim, želite prenijeti stanja i dalje koristiti istu karticu za svoje rutinske kupnje, obratite pozornost na druge pogodnosti povezane s karticom. Na primjer, neke kartice nude zaštitu pri kupnji, proširena jamstva, usluge zaštite od prijevare, osiguranje pri najmu automobila, putno osiguranje i još mnogo toga. Osim gledanja godišnje kamatne stope i naknada za prijenos stanja, razmotrite dodatne pogodnosti povezane s karticom. Nemojte se samo prijaviti za prvu karticu s godišnjom kamatnom stopom od 0,00% i besplatnim prijenosom stanja.

Neka vas ne zavaraju kreditne kartice za prijenos stanja



Osim toga, da biste odabrali karticu sa svim pravim pogodnostima, nemojte dopustiti da vas prevare kreditne kartice za prijenos stanja. Nekoliko ima sjajne uvodne ponude za prijenos stanja, ali su kamatne stope na kupnju visoke. Budite oprezni kako biste saznali kolika će biti kamatna stopa na kupnje ako odlučite koristiti svoju kreditnu karticu za prijenos stanja za redovne kupnje. Mogli biste se razočarati. Osim toga, imajte na umu da kartičarska kuća može odlučiti primijeniti vaša plaćanja na bilo koji dio vašeg salda koji želi. Stoga, iako biste mogli imati 0,00% GPR na prijenose stanja, mogli biste imati 19,99% GPR na kupnje. Svaki dolar koji pošaljete na saldo svoje kreditne kartice može se iskoristiti za otplatu transfera salda prije nego što se saldo za kupnju uopće dotakne. Dakle, u osnovi, otplaćujete saldo od 0,00%, dok saldo od 19,99% ostaje netaknut – i akumulira financijske troškove.