HEKLANJE

Kako se zarađuju bodovi kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica nude različite pogodnosti i promocije kako bi privukle svoje kupce da koriste svoje kreditne kartice ne samo za svakodnevnu kupnju, već i za donošenje važnih odluka o kupnji.

Jedna od promocija koje imaju kartičarske kuće je nagrađivanje bodova svojim korisnicima za svaku kupnju koju obave.



Različite kreditne kartice imaju različite značajke proizvoda, pogodnosti i načine davanja nagrada svojim korisnicima. Kreditna kartica za česte putnike koja je dostupna na tržištu onima koji često lete mogu iskoristiti nagradne bodove koje im daju njihove kartičarske kuće pretvaranjem tih nagrada u milje za česte putnike. Te se milje za česte putnike zatim pretvaraju u stvarne milje koje se mogu iskoristiti od zrakoplovnih kompanija koje zajedno s tom kartičnom tvrtkom sponzoriraju promocije kreditnih kartica. Milje za česte putnike nisu uvijek jednake stvarnim miljama potrebnim za putovanje do određenog odredišta. Neke kartičarske kuće nagrađuju korisnika kreditne kartice s 1 miljom letka za svaki dolar potrošen na njegovu kupnju. Različite kupnje znače različite nagradne bodove. Maloprodajne tvrtke koje također mogu susponzorirati one kreditne kartice koje su danas dostupne na tržištu mogu imati više ekvivalentne nagradne bodove za kupnje tim kreditnim karticama kako bi promovirale i prodaju svojih proizvoda.

Navodeći, na primjer, sustav nagrađivanja kreditnih kartica za česte putnike, korisnik kartice koji kupuje namirnice, gorivo ili tehnički svoje dnevne kupnje, može dobiti jednake nagradne bodove za putovanje za svaki dolar koji potroši na svoje redovne kupnje. S druge strane, ako ikada kupi avionske karte od zrakoplovne kompanije koja je susponzor kreditne kartice koju koristi, nagradni bodovi koje može zaraditi mogu biti veći jer je to također jedan od načina da se pomogne u promociji najnovijih promocija ili putovanja zrakoplovne kompanije paketi.

Nakon što pojedinačni korisnik kreditne kartice skupi dovoljno bodova od svojih kupnji, može ih iskoristiti za ekvivalentne nagrade. Što je više skupljenih bodova, to je veća vrijednost nagrade koju može iskoristiti. Uređaji kao što je veliki televizor ravnog ekrana ili elektronički uređaji kao što je prijenosno računalo neke su od mogućih nagrada koje kartičarske kuće mogu ponuditi svojim korisnicima kada iskoriste svoje nagradne bodove. Za manje skupljene nagradne bodove, ne tako čest korisnik kreditne kartice također može zamijeniti svoje bodove za nagrade manje vrijednosti poput osobnog zidnog sata ili stolnog kalkulatora. Tvrtke koje izdaju kreditne kartice imaju različite nagrade za različite bodove prikupljene u određenom vremenskom razdoblju.

Blog i ping – Osnove

Blogovi i ping danas su najčešće korištene riječi u IT sektoru. Ove dvije riječi danas su svima na usnama. Pa

Naknade za tumescentnu liposukciju

Tumescentna liposukcija noviji je, popularan postupak uklanjanja masnog tkiva. Relativno niske naknade povezane s tumescentnom liposukcijom čine je takvom u

Prvi znakovi gripe

“Đavao nije tako strašan kao što je naslikan” – ova poznata izreka uopće nije o gripi. Kod njega je sve