HEKLANJE

Kako uštedjeti na pretplatama na časopise

TEMU APP 100 E KUPON

Čitanje je naša bitna potreba za informacijama. Svi znaju da su časopisi najbolji način za dobivanje ažuriranih informacija – od poslovnih i aktualnih događaja do najnovijih modnih trendova i filmskih recenzija. Svi smo različiti, pa tako i naši interesi. Veliki izbor popularnih časopisa tu je da zadovolji sve naše potrebe za informacijama.

Kroz tisuće kategorija i naslova sigurno možete pronaći one koji će postati miljenici vaše obitelji, savjetnici, najbolji prijatelji. Čak i sa svim vrstama resursa dostupnih na Internetu, zapravo držati lijepo glamurozno izdanje sasvim je drugačiji užitak.



Međutim, osigurati svim članovima obitelji pretplatu na časopise za prosječnu je obitelj prilično luksuz. Otac bi želio izdanje prepuno vijesti i bitnih informacija, poput News Maxa ili The Weeka; Mama bi izabrala nešto poput Good Housekeeping ili Easy Home Cooking. Tinejdžerka bi bila sve za komadić glamura poput CosmoGirl ili Teen Vogue. I mali sin bi bio oduševljen kad bi dobio svoje redovno izdanje Dječačke potrage ili Dječjeg života. Znači li to trošenje stotina dolara godišnje? Može biti. Možda ne. Ovisi o tome koliko pametan potrošač možete biti. Samo nekoliko savjeta omogućit će vam uštedu na pretplatama i dobivanje časopisa koje želite.

Svatko zna da je kupnja pretplate na časopis jeftinija nego kupnja istih izdanja zasebno svaki mjesec. Ali prije nego što se pretplatite na časopis, budite sigurni da je baš taj časopis ono što želite. Ako niste sigurni je li dovoljno dobar, isplati se kupiti broj ili dva na kiosku ili ih posuditi u knjižnici. Nemojte se zanositi reklamama – glasni naslovi i glamurozan dizajn mogu se pokazati kao nula korisnih informacija. Donesite vlastito mišljenje i zapamtite – najskuplje ne znači i najbolje.

Nakon što odlučite na koji časopis želite pretplatu, potražite najnižu cijenu. Što je razdoblje pretplate duže, cijena po broju je niža. Tako ćete biti pošteđeni i preplaćivanja u slučaju poskupljenja. Čuvajte se prijevara s pretplatom na časopis! Ako ne kupujete pretplatu od izdavača, barem saznajte je li pružatelj usluge pretplate pouzdan. Provjerite postoje li skriveni troškovi koji će dovesti do niske cijene, što će je na kraju učiniti visokom.

Proučite pravila otkazivanja prije nego što se pretplatite na bilo koju posebnu ponudu. Također, ako plaćate kreditnom karticom, neki će časopisi automatski obnoviti vašu pretplatu osim ako je ne nazovete da otkažete.

Konačno, tražeći online pretplate na svoje omiljene časopise, dajte prednost tvrtkama koje daju kupone za pretplatu na časopise ili kodove kupona za časopise. Oni će vam pomoći da uštedite čak i više nego što biste mogli učiniti na posebnim ponudama ili rasprodajama časopisa i nabavite više omiljenih časopisa za svoju obitelj.

Objašnjenje kreditnih kartica

Jeste li relativno novi u svijetu kreditnih kartica i pitate se kako sve one funkcioniraju? Postoje mnoge vrste kreditnih kartica.