HEKLANJE

Kirurška rješenja ako vam smeta izgled ušiju

TEMU APP 100 E KUPON

Za mnoge ljude, izgled ušiju može biti nešto što generira puno samosvjesne aktivnosti. Postoje kirurška rješenja koja vam mogu omogućiti šišanje koje god želite.

Kirurška rješenja ako vam smeta izgled ušiju



Velike uši. Šiljate uši. Uši strše predaleko. Velike ušne školjke. Postoje brojne pritužbe koje ljudi imaju na svoje uši, a ovo su samo neke. Na prvi pogled, poboljšanja ušiju mogu se činiti kao vrlo mali postotak svih poduzetih plastičnih kirurških zahvata. Ova pretpostavka je potpuno netočna.

Izgled ušiju može biti veliki problem za svakog od nas. Naše uši nalaze se u središnjoj točki, glavi, našeg tijela. Oni su jednako dio fizičkog dojma koji ostavljamo na ljude kao i naš nos. Ako uhvatite ljude kako vam gledaju u uši dok vam se obraćaju, znajte da je to tako. Srećom, kirurška rješenja postoje i vrlo su popularan postupak u području plastične kirurgije.

U medicini poznata kao otoplastika, plastični kirurzi izvode česte operacije kako bi poboljšali izgled pacijentovih ušiju. Za razliku od većine plastičnih kirurških zahvata, poboljšanje nije unaprijed definirano. To u potpunosti ovisi o stanju ušiju io tome koliko pacijenta to stanje muči. Najčešće pritužbe su prevelike uši ili previše strše sa strane glave. Otoplastika je metoda za oba slučaja.

Operacija uha najčešće se radi u mlađoj dobi. S obzirom na učinak na psihološki razvoj i inherentne sposobnosti zadirkivanja druge djece, to nije iznenađujuće. Ovaj psihološki utjecaj je toliko utvrđen da je otoplastika jedna od rijetkih estetskih operacija koje zdravstveno osiguranje može pokriti. Očito, trebali biste provjeriti sa svojim nositeljem osiguranja je li to slučaj u vašoj situaciji.

Ovisno o situaciji, operacija uha može trajati nekoliko sati ili duže. Točan postupak se ne može opisati jer ovisi o specifičnom stanju svakog pacijenta. Uz to, često se koristi opća anestezija, ali postupak se obično izvodi ambulantno bez potrebe za hospitalizacijom. Vrijeme oporavka je obično tjedan dana ili tako nešto, a promjene su trajne.

Ako su vam uši stalni izvor pogoršanja, ne morate nastaviti patiti. Povećanje ušiju je prilično uobičajen postupak i može napraviti veliku razliku za djecu i odrasle.

Blagodati pšenice

Danas se sve više pažnje posvećuje zdravoj prehrani. Zahvaljujući tome, prirodni proizvodi koji su nezasluženo zaboravljeni vratili su se na