HEKLANJE

Kreditne kartice za prijenos stanja – koliko su dobre?

TEMU APP 100 E KUPON

Tražite li načine da uštedite novac? Ako je odgovor potvrdan, čitajte dalje jer imam odgovor na vaše molitve, promjenom vaše kreditne kartice onom koja nudi ugovor o prijenosu stanja.

Izdavači kreditnih kartica traže vaše poslovanje, stoga nikada nije bilo bolje vrijeme da provjerite sjajne ponude koje se nude i pritom uštedite nešto novca. Jedan od načina da to učinite je traženje kartičnih tvrtki koje nude ugovor o prijenosu stanja.



0% transferi stanja – što su oni?

Poslovi prijenosa stanja, što su oni, pitate me ovdje! Oni su ovdje kako bi nam uštedjeli novac, a korištenje jednog od njih bit će vam velika prednost. Ako niste sigurni kako rade, čitajte dalje i objasnit ću vam,

Prijenos salda je kada premjestite saldo sa svoje postojeće kartice na drugu karticu koja vam daje bolji APR. Mnoge tvrtke skaču na ovaj posao i ponudit će vam kamatu od 0% na određeno vrijeme, to može biti 6 do 9 mjeseci ili čak do godinu dana. Tipičan primjer je recimo da vam je kartica koju ste imali naplaćivala godišnju kamatnu stopu od 27,9%, a vaš saldo je £2000, vaša mjesečna uplata bi bila £300. Nećete podmiriti svoj saldo nakon 6 mjeseci, zapravo biste platili £494 u kamatama i još uvijek biste dugovali £694. Da ste mogli staviti ovaj iznos u ugovor o prijenosu stanja, tada bi iznos dospjelih na kraju šest mjeseci bio £200, čime biste uštedjeli £494 koliko je to dobro!

Odaberite karticu koja vam odgovara…

Uzmite si vremena dok tražite ove ponude jer ih ima mnogo. Provjerite bezvrijednu poštu, jer možda ipak nije bezvrijedna pošta, ili na Internetu, nikada nije bilo bolje vrijeme da iskoristite ove sjajne ponude. Te tvrtke žele vaše poslovanje pa potražite najbolju ponudu koja vam odgovara.

Ako promijenite svoju kreditnu karticu na onu s razdobljem od 0% bez kamata, još jednom provjerite APR nakon isteka besplatnog razdoblja kako biste bili sigurni da je niža od vaše prethodne kartice, jer ne želite koštati više novca .

Nakon što odlučite promijeniti karticu i istekne vaše početno razdoblje od 0% bez kamata, nemojte se bojati promijeniti drugu i koristiti je na isti način, krajnje je vrijeme da dobijemo nešto natrag od ovih kartičarskih kuća.



Zapamtite…

1) Kupujte za najbolju ponudu
2) Uzmite u obzir svoje osobne okolnosti
3) Provjerite jeste li upoznati s novim APR-om za kreditne kartice nakon završetka uvodnog posla
4) Ne podnosite zahtjev za previše kreditnih kartica odjednom jer to može utjecati na vašu kreditnu sposobnost

Upravitelji podružnica

Zapošljavanje upravitelja za vođenje sustava podružnica uz naknadu s bonusima je pobjeda za vlasnike proizvoda, pobjeda za menadžere i na

Položaji tijekom rađanja djeteta

Ako je rodilja zdrava i dobro pripremljena za porođaj najčešće sama odabire najbolji položaj tijela tijekom porođaja, što može utjecati