HEKLANJE

Koja je izvorna boja sunca?

TEMU APP 100 E KUPON

Zalazak sunca je romantičan trenutak za sve nas, baš kao i njegov izlazak. Sunce, koje postaje crveno pri izlasku ili zalasku sunca, u podne poprima žućkastu boju ili je nekih dana gotovo jednako sjajno kao bijelo.
Sunce zrači na svim valnim duljinama koje opažaju naše oči. Odnosno, sunčeva svjetlost uključuje sve boje. Stoga je sunčeva svjetlost bijela. Dok većina sunčevih zraka koje izlaze iz sunca i putuju do naše atmosfere prolaze tangencijalno, neke od njih apsorbira naša atmosfera. Svjetla na ljubičastoj strani dok ovo svjetlo prolazi kroz atmosferu, oni su raspršeni više nego na crvenoj strani i uglavnom se reflektiraju na zemlju prelamanjem plave boje u atmosferi. U ovom slučaj, dok vidimo nebo u plavoj boji, vidimo sunce u bijelo-žutoj boji mješavine. Sad nam može pasti na pamet pitanje: pitam se koliko narančasto ili čak narančasto kad se sunce približava horizontu i zalazi. može li to dobiti grimiznu boju?
Kad se sunce spusti na horizont, zbog svog kuta također se produžava udaljenost do koje dopire do naših očiju, pa njegove zrake dopiru do onih koji ga gledaju prelazeći veću udaljenost. zraka, oni se više reflektiraju i raspršuju. Kad počne dolaziti prema zalasku sunca, jer atmosferu u kojoj je na vrhu upija boje koje nisu crvena, nebo je plavo, a sunce žuto, ali crveno a malo narančastih boja dopire do onih koji vide sunce na horizontu.

Pozadina razbijanja lozinki

Lozinke za pristup računalnim sustavima obično su pohranjene, u nekom obliku, u bazi podataka kako bi sustav mogao izvršiti provjeru