HEKLANJE

Koje su cijene kreditnih kartica?

TEMU APP 100 E KUPON

Cijene kreditnih kartica oduvijek su predstavljale problem pri podnošenju zahtjeva za kreditnu karticu. Ove stope su ono što bi svatko trebao znati prije nego što odabere neku drugu kreditnu tvrtku. Kupnjom po najboljim cijenama dobit ćete najbolju ponudu.

Da biste posjedovali kreditnu karticu, prvo biste trebali znati koje su cijene kreditne kartice? Što je APR? Koje su različite vrste stopa?



Stope kreditne kartice koriste se za mjerenje kamata vaše kreditne kartice. Koristi se za saznanje koliko biste platili ako imate stanje na računu, imate li gotovinski predujam ili zajam te ako ste prebacili stanje s drugih kreditnih kartica. Stope kreditnih kartica obično se izračunavaju godišnje.

1) APR. APR označava godišnji postotak kamatne stope. Banka koristi APR kako bi znala koliko bi se naplatilo na vašem godišnjem računu. Postoje dvije vrste APR-ova:

Ako tražite uslugu kreditnog savjetovanja, vjerojatno ste već u financijskoj opasnosti. Kada savjetovalište nudi jednostavna rješenja za vaše probleme, može biti teško ne povjerovati im, pogotovo ako ste na rubu bankrota. U ovom ću članku govoriti o uslugama kreditnog savjetovanja i što biste trebali znati o njima.

Postoji niz dobrih usluga kreditnog savjetovanja koje vam mogu uvelike pomoći da ponovno stanete na noge. Međutim, morate biti oprezni jer postoje mnoge službe koje žele iskoristiti ljude koji su već u lošoj situaciji. Usluge kreditnog savjetovanja dobro je koristiti ako ste u situaciji u kojoj niste u mogućnosti izvršiti svoje minimalne mjesečne otplate zajmova ili kreditnih kartica. Mnogi ljudi u ovoj situaciji možda već primaju telefonske pozive od agencija za naplatu.

Usluge kreditnog savjetovanja obično se bave neosiguranim kreditnim karticama ili zajmovima. Oni ne rade s osiguranim zajmovima, a to uključuje zajmove poput hipoteka. Oni će pogledati koliko dugujete kako bi postavili plan plaćanja koji odgovara vašim potrebama. Oni će također postaviti proračun za vas. Ako ste na rubu gubitka svog doma, oni vam mogu dati savjet kako kontaktirati svoje zajmodavce i zatražiti više vremena za plaćanje.

Ako služba za kreditno savjetovanje može pregovarati s vašim zajmodavcima, morat ćete odrediti proračun kako biste izvršili plaćanja. U takvim okolnostima usluge kreditnog savjetovanja mogu biti izvrstan izvor pomoći. Međutim, ako nisu u mogućnosti pregovarati s vašim zajmodavcima, a čini se da ne možete učiniti ništa da nadoknadite svoje isplate, možda je vrijeme da razmislite o podnošenju zahtjeva za konsolidaciju duga ili bankrot.

Prvo što će kreditno savjetovalište učiniti jest analizirati vašu financijsku situaciju. Zatim će pokušati natjerati vaše zajmodavce da snize kamatne stope. Oni će vam pomoći upravljati svojim dugom, a možda ćete im morati platiti novac koji će oni iskoristiti za otplatu zajmova koje imate. Ove usluge zarađuju naplaćujući naknade za pomoć klijentima i pomažući vjerovnicima postavljanjem planova plaćanja koji potrošačima omogućuju plaćanje. Mnogi će zajmodavci plaćati naknade službama za kreditno savjetovanje koje im pomažu.



Kada tražite uslugu kreditnog savjetovanja, morate obratiti pozornost na određene stvari kako biste bili sigurni da su pošteni. Sve usluge koje unaprijed naplaćuju visoke naknade često se više bave zaradom novca nego pomoći u upravljanju dugom. Također biste trebali biti oprezni prema tvrtkama koje daju nečuvena obećanja. Svaka usluga koja iznosi takve tvrdnje često je lažna. Ako oni tvrde da njihove usluge neće imati utjecaja na vašu kreditnu ocjenu, to bi trebao biti razlog za zabrinutost.

Ako vam služba kreditnog savjetovanja pomaže u upravljanju dugom, trebala bi moći izvršiti isplate na vrijeme. Najbolji način da odaberete uslugu kreditnog savjetovanja jest potražiti institucije koje su navedene u Nacionalnoj zakladi za kreditno savjetovanje. Ako nisu navedeni, možda su noćna operacija, nešto što biste željeli izbjeći. Iako su male šanse da vas ovlaštena institucija prevari, ipak biste je trebali istražiti kako biste bili sigurni da nema problema.

Biti u financijskim poteškoćama dovoljno je teško. Ne želite koristiti uslugu kreditnog savjetovanja koja će dodatno naškoditi time što će vas prevariti.