HEKLANJE

Kreditna kartica Chase.com: Nova vrsta bezgotovinske kupnje

TEMU APP 100 E KUPON

Kad su ljudi počeli koristiti plastiku kao primarni izvor financijskih izdataka pri kupnji, do danas još nisu shvatili njezin najveći potencijal.

Potrošači su tek sada naučili kako postupati s kreditnom karticom s najvećom pažnjom i brigom jer bi one mogle biti jedan od načina za njihov uspjeh ili neuspjeh.



Posljedično, s pojavom bezgotovinske kupnje, mnoge tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica nastavljaju rasti na tržištu. Ono što trenutno ciljaju je svijet informacijske tehnologije. Time nastavljaju zagovarati sam koncept riječi “pogodnost”. Stoga su mnoga web-mjesta s kreditnim karticama neprestano stvarala web-mjesta kako bi zadovoljila rastuću virtualnu populaciju.

Jedan dobar primjer je stranica chase.com. Prvenstveno pruža sve zahtjeve kreditne kartice svakog potrošača. Štoviše, oni nude online usluge u kojima vlasnici njihovih kreditnih kartica mogu iskoristiti digitalne usluge i bežične transakcije putem stranice i putem svojih kreditnih kartica Chase.

Kreditne kartice chase.com nude razne kreditne kartice koje će odgovarati specifičnim kreditnim potrebama korisnika. Kreditna kartica Chase.com dolazi u širokom spektru kartica opće namjene, rabatnih kartica, kartica za zabavu, putnih kartica te kartica za automobile i plin. Kreditne kartice Chase.com također uključuju maloprodajne kartice, studentske kartice i kartice bivših studenata, kartice za podršku organizacijama, vojne kartice, sportske kartice i poslovne kartice.

Uz široku lepezu kreditnih kartica koje nudi chase.com, potrošač će imati puno izbora koji će zasigurno odgovoriti na njihove specifične potrebe. Postoje kreditne kartice koje također služe za nagrade, povrat novca, bodove i milje.

Štoviše, odabir i prijava za chase.com kreditne kartice relativno je jednostavan. Stranica nudi četiri načina kako se prijaviti za chase.com kreditne kartice. Oni mogu:

1. Odaberite po kategoriji

Na taj način kupci mogu pregledavati kategorije kartica za koje misle da bi im najbolje poslužile. Oni mogu birati žele li nagrade za putovanja, povrat novca, popuste na automobile i gorivo i još mnogo toga.



2. Mogu koristiti opciju “pomozi mi pri odabiru”.

S ovom mogućnošću, potrošači mogu od stranice tražiti prijedloge u vezi s kreditnim karticama koje bi im zadovoljile njihove potrebe.

3. Usporedite značajke kartice



Kupci mogu odabrati neke kartice i staviti ih jednu pored druge radi usporedbe.

4. Pregledajte cijeli popis.

Ova opcija dostupna je korisnicima koji se stvarno ne mogu odlučiti koju kreditnu karticu odabrati.
Dakle, s pojavom chase.com kreditne kartice, sigurno će postojati bolji način za uživanje u bezgotovinskoj kupnji.



Automatski odgovori 101

Poteškoća s kojom se standardne fizičke trgovine susreću je u pružanju praćenja svojim kupcima. Kada kupujete kod običnog trgovca, vaši