HEKLANJE

Kreditna kartica zrakoplovne tvrtke – savjeti za dobivanje najviše milja

TEMU APP 100 E KUPON

Putovanja su jedan od najpopularnijih načina provođenja slobodnog vremena. Uz online putničke agencije i jednostavnije metode rezerviranja letova i hotelskih soba, putovanja su izbor za vikende i odmore svih vrsta. A kreditne kartice zračnih prijevoznika čine putovanje dostupnim svima, bez obzira imate li proračun za putovanje ili ne. Evo nekoliko savjeta kako najbolje iskoristiti svoju kreditnu karticu zrakoplovne tvrtke.

Što je kreditna kartica zrakoplovne tvrtke?



Kada podnesete zahtjev za kreditnu karticu online ili u svojoj bankovnoj instituciji, u mnogim slučajevima imate mogućnost podnijeti zahtjev za kartu zrakoplovne kompanije. Ove kartice rade baš kao i nagradne kartice jer vam nude nešto natrag za svaki dolar koji potrošite. Većina zrakoplovnih karata nudi vam jednu milju u nebu za svaki dolar koji potrošite.

To znači da ako potrošite petsto dolara na svoju kreditnu karticu svaki mjesec, mogli biste zaraditi petsto zračnih milja s tom određenom zračnom kompanijom. Ovo bi moglo biti korisno kada putujete s obitelji ili poslovno. Neke kreditne kartice zračnih prijevoznika nude različite omjere nagrada pa svakako pročitajte sitna slova kako biste saznali koliko morate potrošiti da dobijete potrebne milje.

Ograničenja

Mnoge kreditne kartice zračnih prijevoznika imaju ograničenja u pogledu načina na koji možete koristiti svoje milje. Na primjer, možda ćete morati skupiti određeni broj milja prije nego što ih možete zamijeniti za stvarnu avionsku kartu. Druge karte zračnog prijevoznika omogućuju korištenje milja samo određenim danima ili tijekom određenog doba godine. Od ključne je važnosti da provjerite ugovor za svoju kreditnu karticu kako biste bili sigurni koja su ta ograničenja. Druga kartica zračnog prijevoznika zapravo bi vam mogla ponuditi više milja za kupnju kod određenih trgovaca s kojima je financijska institucija partner u tu svrhu. Provjerite pojedinosti programa nagrađivanja za informacije o promocijama ove vrste.

Trikovi za dobivanje najviše milja

Mnoge kartice zračnih prijevoznika dat će vam bonus milje za korištenje kartice kod određenih trgovaca, tako da je najlakši način da brže zaradite više milja obaviti kupovinu kod ovih odabranih trgovaca. Drugi način da zaradite više milja je korištenje vaše zrakoplovne kartice za svakodnevnu kupovinu, kao što je kupovina namirnica, ljekarna ili čak plaćanje računa putem interneta. Budite sigurni da financijska institucija koja vam je izdala karticu nagrađuje miljama za načine na koje želite koristiti svoju karticu.

Provjerite zrakoplovnu tvrtku



Općenito, kreditne kartice zrakoplovnih kompanija prekrasan su način da zaradite besplatan odmor za sebe ili svoju obitelj. Ipak, u ovim nestabilnim vremenima svakako provjerite financijsku stabilnost tvrtke u kojoj želite skupljati milje. Imajte na umu da ako zaradite milje s tvrtkom koja bankrotira, možda ćete moći prenijeti svoje milje, a možda i ne. Ako ih možete prenijeti, mogli bi proći mjeseci dok se prijenos ne završi. Stoga provjerite svoju zrakoplovnu kompaniju kao i svoju zrakoplovnu karticu.

Jeste li spremni za Aziju?

.asia je novi naziv domene najviše razine za panazijsku i azijsko-pacifičku regiju. Prijave koje se temelje na pravima trgovačkih marki