HEKLANJE

Sve što trebate znati o šišanjima srednje dužine

TEMU APP 100 E KUPON

Ni preduga ni prekratka, frizura za srednju kosu savršena je za gotovo svakoga. Od ravne i mlitave do guste i prirodno kovrčave, možete biti sigurni da postoji srednja frizura koja odgovara vašem jedinstvenom ukusu i tipu kose.

Popularnost kroja srednje dužine nikada nije jenjavala, a iznimno je popularan i danas. Zapravo, većina frizura koje vidite mogu se smatrati frizurama srednje dužine. Razmislite samo o teksturiranom bobu ili slojevito ošišanoj kosi. Većina ovih stilova izgleda najbolje na srednjoj dužini.



Mnogo je razloga zašto ljudi biraju srednje frizure umjesto drugih vrsta stilova. Srednju kosu lakše je i brže oblikovati nego dužu kosu i pruža veću svestranost od kraće frizure. Bez obzira na to nosite li je podignutu ili spuštenu, srednja frizura nudi veliku raznolikost onome tko je nosi. Evo samo nekoliko ideja:

• Brzo i ležerno. Bez obzira na to je li vaša kratka kosa srednje dužine ravna ili kovrčava, možete je u trenu podesiti i stvoriti jednostavnu, ležernu podignutu kosu u trenutku. Jednostavno podignite kosu u punđu, francusko uvijanje ili konjski rep, dopuštajući nekoliko grančica da pobjegnu tu i tamo, i gotovi ste. Također možete vježbati varijacije konjskog repa i dodati zanimljivosti svom stilu mijenjanjem količine kose koju provlačite kroz gumicu.

• Funky i teksturiran. Vjerojatno najpopularniji srednji stilovi današnjice imaju mnogo teksturiranih, kreativnih tehnika šišanja. Koristeći kombinaciju škara i britve, vaš stilist može pretvoriti vaš stil u modni izraz upotpunjen tankim slojevima i zanimljivim pokretima.

• Slatka i uvijena. Ovu frizuru iznimno je lako napraviti ako imate prirodne kovrče ili trajnu koja vašoj kosi daje teksturu. Ako ne, svoj stil jednostavno možete zainteresirati pomoću vrućih uvijača, cjevastih uvijača ili uvijača. Jednostavno zarolajte kosu, malo je poprskajte, spustite je, prođite prstima kroz kosu, poprskajte i krenite.

• Zadivljujuća boja. Kroj srednje dužine možda je savršena duljina kose za isprobavanje funky i svježih tehnika bojenja. Od krupnih pramenova do vrhova umočenih u tintu, učinite da se vaša frizura istakne od ostalih zanimljivom bojom.

Kao što vidite, postoje brojne stvari koje možete učiniti kako bi se vaš kroj srednje dužine istaknuo među vašim kolegama. Dok su drugi zapeli u podizanju svojih dugih pramenova ili oblikovanju kratkih pramenova na isti stari način, vi možete brzo promijeniti svoju srednju kosu kako bi odražavala vaše raspoloženje ili priliku. A ljepota šišanja srednje dužine je u tome što će gotovo sve što radite biti brzo i jednostavno.

Jenny je stručnjakinja za kosu i autorica nevjerojatnog besplatnog mini tečaja koji objašnjava kako pronaći svoj jedinstveni stil, koliko dugu ili kratku kosu trebate imati, kako pronaći pravu boju kose za sebe, kako pronaći pravi salon , i puno više.



Instant kreditne kartice online

Trenutačne kreditne kartice sada se mogu prijaviti uz mogućnost korištenja kreditne kartice u samo jednoj minuti. Ništa ne može biti