HEKLANJE

Kreditne kartice BestCash Back – automatski zaradite 5% gotovine

TEMU APP 100 E KUPON

S toliko mnogo prijevara i tvrtki koje pokušavaju zavarati oči potrošača, čini se nemogućim povjerovati da bi kreditna kartica doista ponudila povrat gotovine od 5% samo za kupnju karticom. Ipak, istina je. Nekoliko najboljih kreditnih kartica s povratom gotovine stvarno svojim klijentima daje nagrade za povrat gotovine od 5% – a vi biste možda mogli iskoristiti ove posebne ponude.

Pobijediti konkurenciju



S toliko mnogo kreditnih kartica, kartičarske kuće su u nevolji pronaći način da privuku više kupaca. Jedan od odgovora koji su smislili jest ponuditi kreditne kartice s povratom gotovine. S ovim kreditnim karticama zarađujete novac za svaku kupnju koju napravite. Kako kreditne kartice s povratom gotovine postaju sve popularnije, tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica ponovno su za crtaćim stolom tražeći način da privuku kupce na njihov način. Sva ova žestoka borba savršena je za potrošača koji može iskoristiti rezultirajuće ponude.

Jedna od tih sjajnih ponuda je povećanje broja tvrtki koje izdaju kreditne kartice spremne vlasnicima kartica vratiti 5% gotovine. Osim toga, ova novčana nagrada zarađuje se od svakodnevnih kupnji, poput onih u drogerijama, benzinskim postajama i trgovinama mješovitom robom. Ove kartice također nude 1% povrata gotovine na sve druge kupnje.

Pronalaženje kreditne kartice s povratom gotovine od 5%.

Najbolje kreditne kartice za povrat gotovine daju nagradu za povrat gotovine od 5%. Neke kreditne kartice koje nude ovu posebnu ponudu su Citi Dividend Platinum Select MasterCard i Blue Cash Card od American Expressa. Bilo da ste pojedinac ili mala tvrtka, možete pronaći odličnu kreditnu karticu za povrat novca. Advanta Platinum s nagradama i American Express OPEN: The Small Business Network dvije su izvrsne kreditne kartice za povrat novca za vlasnike tvrtki.

Loša strana

Postoji jedna loša strana bonusa za povrat novca od 5% koji nude određene kreditne kartice za povrat novca. Određene velike trgovine, kao što su Sam’s Club i Wal-Mart, ne zarađuju 5% rabata. To nije zato što ih je kartičarska kuća isključila. Umjesto toga, to je zato što te trgovine nisu kodirale svoje artikle kao trgovina namirnicama, plinom ili ljekarnom. Stoga kartičarska kuća nema načina ispravno pratiti stavke. Stoga ćete morati otići u velike drogerije, trgovine mješovitom robom i benzinske postaje kako biste iskoristili poseban poticaj od 5%. U suprotnom ćete zaraditi samo 1% povrata novca.

Način razmišljanja tvrtke za kreditne kartice



Tvrtke koje izdaju kreditne kartice mogu ponuditi izvrsne poticaje ovih kreditnih kartica za povrat gotovine iz mnogo razloga. Prije svega, spremni su platiti malo više kako bi zgrabili veći dio potrošačkog tržišta. Drugo, američke potrošačke navike tradicionalno su bile korištenje čeka ili gotovine za svakodnevne potrebe, kao što su hrana, zdravlje i kupnja za dom. Stoga računaju na to da plastiku ostavljate sa strane kada posjećujete drogerije, benzinske postaje i trgovine mješovitom robom.

No, trend korištenja kreditnih kartica se mijenja. Potrošači sve više koriste svoje kreditne kartice za svakodnevnu kupnju. Trgovci na malo pomažu u ovom trendu pružanjem poticaja za korištenje kreditnih kartica, kao što su brzi samoposlužni prolazi koji prihvaćaju samo kreditne kartice. Dakle, ako ste u mogućnosti podmiriti saldo svoje kreditne kartice na kraju mjeseca i ako se pobrinete da svoju kreditnu karticu za povrat gotovine koristite za sve svoje kupnje, osobito one svakodnevne, sigurno ćete početi zarađivati novac u tren oka!

Ugovor o radu kod kuće

Trenutačno je uvelike zastupljen rad kod kuće kao oblik rada koji je nužan u okolnostima epidemije i u skladu je