HEKLANJE

Kreditne kartice s nagradama za gorivo štede vam novac na pumpi

TEMU APP 100 E KUPON

Autorsko pravo 2006. Edward Vegliante

Cijene goriva probijaju vaš proračun? Prebacite se na nagradni plan kreditne kartice s povratom gotovine i uštedite 2% do 5% na svim kupnjama na vašoj omiljenoj benzinskoj postaji. Za kreditno pametne potrošače koji mogu napraviti razliku u stvarnim dolarima i centima. S obzirom na to da benzin ovih dana uzima veći zalogaj iz vašeg proračuna, kreditna kartica Gas Rewards s popustima za povrat gotovine može pružiti određeno olakšanje.



Brendirane kartice plinskog poduzeća mogu vas koštati

Korištenjem glavne kreditne kartice koju nudi Visa, Mastercard ili American Express za kupnju benzina možete uštedjeti mnogo novca putem kartice brendirane plinske tvrtke, kao što su Shell, Amoco, Citgo ili Exxon. Obično te kartice s markom benzina imaju mnogo višu kamatnu stopu, obično oko 21% ili više.

Prenesite svoj saldo i mogli biste uštedjeti još više

Još jedan plus – prijenosom vaše kreditne kartice na kreditnu karticu s gotovinskim nagradama, često možete iskoristiti prednost prijenosa salda kreditne kartice od 0% APR-a i uštedjeti još više. Kako su cijene benzina sve veće, ovo može biti dobrodošao odušak za napeti kućni budžet.

Kako funkcioniraju nagrade ili rabati za povrat gotovine kreditnom karticom

Obično vam novčane nagradne kartice nude popuste na sve kupnje, uključujući namirnice, maloprodajne artikle, kino ulaznice kao i gorivo. Nagrade s kreditnom karticom za povrat gotovine šalju vam se ili kao ček ili kao kredit na vaš račun. Ti se iznosi mogu znatno povećati ako putujete ili prijeđete mnogo kilometara na posao.

Nisu sve novčane nagrade iste



Neke će plinske tvrtke “brendirati” karticu svoje tvrtke s logotipom Visa ili Mastercard, na primjer, i mogu se koristiti bilo gdje—ali dobit ćete samo novčanu nagradu ako kupite benzin na toj određenoj postaji. Ove vrste kartica ograničavaju kako i gdje ih možete koristiti i nećete uvijek dobiti najnižu cijenu goriva.

Ako stvarno želite uštedjeti

Za potrošače koji otplaćuju svoja dugovanja na kreditnoj kartici svaki mjesec, ova vrsta kreditne kartice s povratom gotovine zaista može biti korisna, pružajući novčane nagrade uz samo simboličnu financijsku naknadu. Potražite ponudu kreditne kartice bez godišnje naknade ili prebacite svoj saldo na kreditnu karticu s 0% godišnje kamatne stope koja također nudi povrat gotovine.



Dakle, ako vam cijene benzina probijaju proračun, razmislite o prelasku na kreditnu karticu s nagradom za gorivo koja nudi povrat novca. Ako se mudro koriste, kreditne kartice za plin mogu biti koristan alat za uravnoteženje vašeg proračuna.

Dijamantni nakit traje vjekovima

Dijamantni nakit ultimativna je fantazija žena, a možda i muškaraca. Poznato je da su kraljevi ukrašavali dijamante u svojim ukrasima,