HEKLANJE

Kreditne kartice s niskim kamatama nude pametnu uštedu

TEMU APP 100 E KUPON

Ponude kreditnih kartica, uključujući razne kreditne kartice s niskim kamatama, lako je pronaći. O kreditnim karticama čujete u diskontnim trgovinama dok odjavljujete, čitate o kreditnim karticama u ponudama koje stižu poštom, a ponekad čak čujete za kreditne kartice kada telefon ometa večernji obrok. Lako je dobiti kreditnu karticu, ali možda neće biti lako pronaći kreditne kartice s niskom kamatnom stopom.

Mnoge od kartica koje je najlakše dobiti općenito će imati višu kamatnu stopu. Možda je uobičajena praksa uspoređivati stope osiguranja i tražiti savršeno vozilo na nekoliko mjesta za automobile, ali kad bi se isto pažljivo istraživanje primijenilo na ponude kreditnih kartica, mogli biste vidjeti značajne godišnje uštede.



Praktičnost kreditnih kartica s niskim kamatama

Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom važan su alat u sprječavanju da vas prekomjerni potrošački dug sputa u budućim financijskim poslovima.

Neke od kreditnih kartica s niskim kamatama koje nude vrlo malo dodataka nalaze se u ponudama Visa® ili MasterCard®, no ponude traju ograničeno vrijeme. Fiksne kamatne stope na ovim karticama su među najnižima dostupnima. Kreditne kartice razvijene su za one s izvrsnom kreditnom poviješću. Budući da je stopa jedna od najnižih dostupnih, dokaz o prihodu i porezna prijava ili platni list potrebni su za potvrdu podobnosti. Korisnicima se naplaćuje godišnja naknada od 35 dolara, ali značajno smanjenje kamata može nadoknaditi dodatnu naknadu. Ako imate dobru kreditnu sposobnost i imate prekomjerni potrošački dug, ovo bi mogla biti jedna od boljih kreditnih kartica s niskom kamatom koju biste trebali razmotriti.

Dodaci, ali niske kamate
Za kreditne kartice s niskom kamatnom stopom i programom nagrađivanja, mogli biste razmotriti neke od ponuda American Express® kartica. Ova kreditna kartica ne naplaćuje godišnju naknadu i nudi uvodnu početnu stopu od 0% do 15 mjeseci. APR-ovi koji su u tijeku vrlo su konkurentni i relativno niski nakon što istekne početna stopa. Mnogi potrošači cijene “pametni čip” koji vlasnicima kartica pruža online sigurnost. Klijenti su također izrazili zahvalnost za trenutnu obavijest o odobrenju prilikom online prijave.

Amerikanci vole jeftine kreditne kartice, pa tvrtke koje izdaju kreditne kartice odgovaraju kreditnim karticama s niskom kamatnom stopom koje odgovaraju potrošačkim navikama potrošača.

Točke gledišta
Ako imate značajan potrošački dug, ali imate i dobar kredit, možda biste trebali razmotriti neke od vrlo atraktivnih Visa® ili MasterCard® ponuda koje su dostupne za smanjenje godišnjeg potrošačkog duga. To vrijedi čak i kada se godišnja naknada uračuna u jednadžbu.

Međutim, ako je vaš potrošački dug umjeren, tada kartica kao što je Blue iz American Expressa® može pružiti nisku stopu bez godišnje naknade i program nagrađivanja koji pruža pogodnosti pri svakoj budućoj kupnji.



Pregled:
Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom nude pogodnosti od prvog dana. Uz mnoge tvrtke koje nude početni APR od 0%, možete brže otplatiti dug. Ušteda će daleko nadmašiti vrijeme koje ćete potrošiti na pregled ponuda i provjeru svih primjenjivih naknada i usluga.

Ako imate dobru kreditnu sposobnost, nema razloga da prihvatite kreditnu karticu s visokim kamatama osim ako ne pruža željeno ubrzanje bonus nagrada. Samo budite sigurni da ste platili svoj dug što je prije moguće ako je ovo vaš izbor kreditnih opcija.