HEKLANJE

Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom – odabir najbolje

TEMU APP 100 E KUPON

Traženje i odabir najboljih kreditnih kartica s niskim APR-om postalo je lakše s pojavom interneta na kojemu možete napraviti jednostavne usporedbe (iz različitih opcija koje su vam dostupne na klik miša) o tome koja će kreditna kartica s niskim APR-om biti najbolje za vaše potrebe.

Jednostavno rečeno, kreditne kartice s niskom kamatnom stopom naplaćuju vam kamatu nižu od standardne godišnje kamatne stope koju nudi većina tradicionalnih kreditnih kartica. Što je niža kamatna stopa ili APR, to je kartica jeftinija za nošenje i više ćete novca uštedjeti na njoj. Dovoljno lako, zar ne? Dakle, ako imate veliki mjesečni saldo na kartici, kreditna kartica s niskim APR-om mogla bi vam biti vrlo korisna. U nekim slučajevima, kreditne kartice s niskim cijenama mogu pomoći vlasnicima kartica da uštede mnogo novca. Ali što je uopće APR?



Obrazloženje kreditnih kartica s niskim APR-om

Godišnja postotna stopa (APR) je trošak kredita; to je iznos kamatne stope koja se naplaćuje na bilo koji nepodmireni dug na kreditnoj kartici. Ako ne izvršite punu uplatu unutar razdoblja odgode koje je potvrdila kartičarska kuća, izdavatelj kartice ima pravo naplatiti vam kamatu za uslugu, naknadu poznatu kao APR. Da bi se kreditna kartica smatrala “jeftinom” kreditnom karticom, trebala bi imati nizak APR.

Uz kreditnu karticu s niskim APR-om, uvijek postoji sitna slova u odredbama i uvjetima koje treba uzeti u obzir. Potrošači obično ne čitaju sitni tisak koji bi mogao sadržavati sljedeće:

1) Godišnje naknade: mnoge ponude kreditnih kartica s niskim APR-om mogu ponuditi nisku kamatnu stopu ili APR, ali zahtijevaju da platite znatnu godišnju naknadu. Ako je efektivna kamatna stopa (nakon računanja godišnje naknade) doista viša od stvarne stope, tada je ova kreditna kartica očito maskirana ruhom kreditne kartice s niskim APR-om.

2) Niske početne stope: tvrtke koje izdaju kreditne kartice znaju da su niske početne stope veliki poticaj. Dakle, kada iznenada početno razdoblje završi, a vaša mjesečna minimalna uplata dramatično poraste, znajte da nešto definitivno smrdi na ribu. Provjerite prije nego postanete žrtva.

3) Visoke naknade za prijenos stanja: Još jedan trik u trgovini je da neki među bratstvom kreditnih kartica s niskim APR-om nude niske stope prijenosa stanja koje dolaze s visokom naknadom za prijenos stanja (koja bi bila spomenuta sitnim slovima).

Pouka ove priče: pročitajte i ponovno pročitajte sitna slova povezana s bilo kojom kreditnom karticom s niskim APR-om prije nego što se prijavite.



Želite kreditne kartice s niskim cijenama?

Slijedite ove jednostavne korake:
-Nazovite institucije u kojima već imate bankovni račun ili račun kreditne kartice. Razgovarajte s njima o mogućnosti pretvaranja vašeg postojećeg računa u račun s niskom stopom.

– Ako vaša postojeća kartična tvrtka ne može pružiti ovaj zahtjev, potražite ponudu i izdavatelja kartice koji to čini.



– Stupite u kontakt s tvrtkama za koje ste zainteresirani da se prijave za kreditne kartice s niskim cijenama. Oni bi mogli pružiti informacije o postojećim ponudama kartica za koje možda ne znate.

– Ispunite zahtjev za karticu i vratite prema uputama. Nazovite izdavatelja kreditne kartice još jedan poziv ako vam se ne javi u sljedećih 10 do 15 radnih dana.

-Imate pravo na objašnjenje ako je kartičarska kuća odbila vaš zahtjev. Pismo odbijanja mora objasniti kako možete dobiti svoje kreditno izvješće.



Međutim, imajte na umu da izdavatelji kreditnih kartica rezerviraju ponude najniže moguće kamatne stope za klijente s najjačom kreditnom poviješću, stoga je održavanje dobre kreditne povijesti ključno kada pokušavate osigurati sve vrste kreditnih kartica s niskim APR-om.

8 osobina savršenog poduzetnika

Ako ste razmišljali o mogućnosti da postanete poduzetnik, postoji osam osobina koje su važne za opisivanje savršenog poduzetnika. 1. Osoba