HEKLANJE

8 osobina savršenog poduzetnika

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste razmišljali o mogućnosti da postanete poduzetnik, postoji osam osobina koje su važne za opisivanje savršenog poduzetnika.

1. Osoba koja preuzima rizik – Poduzetnici razumiju da će morati preuzeti određenu razinu financijskog rizika kako bi ostvarili profit.



2. Poslovni menadžer – Poduzetnici dobro razumiju financije i dobro su opremljeni za upravljanje financijama poduzeća.

3. Organizator – Poduzetnici su dobro opremljeni u području organiziranja svih aspekata poslovanja za trenutni i dugoročni rast.

4. Marketinški stručnjak – Poduzetnici su sposobni razumjeti i implementirati marketinške strategije kako online tako i offline.

5. “Ljudi” osoba – Poduzetnici vole komunicirati s ljudima. Oni su vješti u korisničkoj službi i nikada nisu sreli kupca koji im se nije svidio.

6. Samopokretač – Poduzetnici razumiju da, ako se nešto želi napraviti kako treba, oni moraju biti ti koji će to učiniti. Nikada nisu lijeni i lako se motiviraju.

7. Obrazovanje – Poduzetnici razumiju proizvode i usluge koje prodaju i nemaju problema s objašnjenjem svakog aspekta svog poslovanja zainteresiranim klijentima ili podružnicama.

8. Inicijator – Poduzetnici su spremni, voljni i sposobni preuzeti vodstvo na projektima i sastaviti sve planove potrebne za napredovanje s bilo kojim projektom. Uvijek obave više posla nego što itko očekuje.



Istina je da postoji relativno mali broj poduzetnika koji posjeduju sve gore navedene vještine, ali njihovi poslovi ne samo da preživljavaju, već i njihove ideje cvjetaju.

Kako to oni rade?

Ponekad je najbolji alat koji poduzetnik može imati okupiti pravi tim. Vrlo malo ljudi je nadareno u svim područjima poslovanja, stoga ima smisla pronaći pojedince koji su kompliment vašim poslovnim ciljevima. Ako ste jaki u jednom području, potražite pojedince koji su jaki u područjima gdje je snaga potrebna.



Velike su šanse da ćete nešto naučiti od svojih zaposlenika dok zajedno radite na ostvarenju svoje vizije poslovnog uspjeha.

Najsavršeniji poduzetnik na svijetu je onaj koji zna upravljati resursima. Ponekad to znači da znate kada pozvati pojačanje i da vam nije neugodno priznati svoje slabosti.

U biti slabost u području poduzetništva ne mora značiti kraj sna. To jednostavno znači pronaći prave suparnike koji će vam dati priliku u borbi da stignete do cilja.



Pisanje članaka

Kad sam saznao za pisanje članaka kao način generiranja prometa na web stranici, bio sam zaintrigiran. Nažalost, trebalo mi je