HEKLANJE

Kreditne kartice s visokim kamatama

TEMU APP 100 E KUPON

Većinu kreditnih kartica s visokim kamatama obično je lako nabaviti, a kamata je zapravo bitna samo ako mijenjate svoje stanje iz mjeseca u mjesec. Ljudi koji su imali bankrot, presude ili jednostavno imaju lošu kreditnu ocjenu, iz bilo kojeg razloga, najčešći su podnositelji zahtjeva za kreditne kartice s visokim kamatama. Mnoge kreditne kartice s niskim kamatama omogućit će vam prijenos stanja s kreditnih kartica s visokim kamatama, ali morate imati pristojan kreditni rejting. Najvažnija stvar kod kartice za prijenos stanja je iznos novca koji će vam uštedjeti, posebno ako imate kreditnu karticu s visokim kamatama na kojoj nosite stanje.

Kreditne



Čuvajte se da će neke tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica isprobati više trikova kako bi vas uspjeli prijaviti, a zatim će, ako iz nekog razloga kasnite s plaćanjem, naplatiti velike naknade čak i ako plaćanje kreditnom karticom kasni samo jedan ili dva dana. Oni koji se žele prijaviti za veliku kreditnu karticu s visokim kamatama za ponovno uspostavljanje ili uspostavljanje novog kredita trebali bi razmotriti cijenu koju će u konačnici platiti. Čak i oni koji ne ispunjavaju uvjete za kreditne kartice s niskim kamatama ipak bi trebali kupovati i uspoređivati kako bi dobili najbolju dostupnu ponudu.

Interes

Većina velikih financijskih tvrtki temelji kamatne stope na vašoj kreditnoj sposobnosti, to im govori plaćate li na vrijeme i kako koristite svoj kredit. Ako imate karticu s visokim kamatama, NE želite imati saldo. Ako ipak dobijete kreditnu karticu s niskim kamatama i kasnite s plaćanjem, zatezna kamata se mijenja, ponekad i do 22 posto, zbog čega je vrlo teško da vas ikada uhvate. Razlika između kreditnih kartica s visokim kamatama i kreditnih kartica s niskim kamatama mogla bi iznositi stotine, pa čak i tisuće dolara godišnje.

Isplata kreditnih kartica s visokim kamatama trebala bi biti vaša glavna briga. Kada se vaš kreditni rezultat poboljša, pokušajte prenijeti sva salda svojih kreditnih kartica s visokim kamatama, neke kartice za prijenos čak nude 0 uvodnih ponuda za prijenose salda, čime je otplata duga mnogo brža i lakša.

Opasnost – Banke naprijed!

Banke su najnesigurnije institucije na svijetu. U cijelom svijetu stotine ih se sruši svakih nekoliko godina. Prije dva desetljeća, američka