HEKLANJE

Kreditne kartice za lošu kreditnu povijest

TEMU APP 100 E KUPON

Tržište kreditnih kartica doživljava procvat s brojnim tržišnim igračima. Stvorio je svojevrsni kaos izbora ili bolje rečeno nered. Važno je razlikovati dobru od loše tržišne ponude. Svi smo već dovoljno raspravljali o dobrim i najboljim ponudama kreditnih kartica, ali jednako je važno znati o loše ponude kreditnih kartica i čega se treba čuvati.

Važno je provjeriti vjerodajnice kartičarske kuće prije nego što se prijavite za bilo koju ponudu budući da su se pojavile i brojne lažne kartičarske kuće, kao i isti broj onih pravih. Nikada ne postoji savršena ponuda kreditne kartice. Svaki ima svoje prednosti i nedostatke. Obično, ako zvuči predobro da bi bilo istinito, onda je to siguran znak da se radi o ponudi kreditne kartice za nekoga s nepovoljnom kreditnom poviješću. Ponude poput ove mogu vas jednostavno otrgnuti iz džepa i ostaviti vas s kikirikijem. Iznose visoke tvrdnje kako bi privukli kupce, ali ako čitate između redaka, uvijek postoji klauzula zamke koja oduzima zrak tvrdnji.



Međutim, očajnički zahtjev koji možda imate za kreditom nemojte pasti u zamku ovih jazzy tvrdnji. Mogli bi tvrditi da vam daju nizak APR i visok kreditni limit čak i uz vašu lošu kreditnu povijest. Ovo je očito nevjerojatno. Nevjerojatnije znači nepouzdanije.

Tada bi mogle postojati ponude kreditnih kartica koje su smiješno nerazumne. Na primjer, mogu imati bezvrijednu ponudu prijenosa stanja s iznosom ograničenim na razinu od recimo £500. Ili mogu postojati kartice trgovina putem kojih možete kupovati samo u određenoj trgovini i to samo iz određenog kataloga.

Ove ponude kreditnih kartica odgovorne su za maksimalne prijevare s kreditnim karticama ili gubitke kupaca zbog neviđeno visokih troškova. To su uglavnom wipe, pack and vanish firme, tj. tvrtke koje vam pobrišu resurse, spakiraju svoje poslovanje i jednostavno nestanu ostavljajući veliku rupu u vašem džepu.

Svi mi jednom u životu primamo te cvjetne ponude koje tvrde da će promijeniti tijek života sa svim financijskim dobicima koje kroz njih možemo dobiti. Upamtite da su vani radi posla. Neće platiti iz svojih džepova, pa očito ne mogu opravdati svoja visoka potraživanja. Misli mudro i pametno. Dobro je ulagati u male manje poznate pothvate, ali u isto vrijeme bolje je biti siguran. Uostalom, bolje spriječiti nego liječiti.

Apple iPad 2

Novi Apple ipad 2 je potpuno neočekivano dostupan. Apple iPad 2 je 33 posto tanji i 15 posto lakši, s

Velika rasprava o implantatima

Prsni implantati popularno su područje plastične kirurgije. To nas vodi do rasprave o vrsti implantata koji su najbolji i ulozi