HEKLANJE

Novi bezbolni postupak daje vam glamurozan osmijeh

TEMU APP 100 E KUPON

Iako su botoks, liposukcija i zatezanje lica danas u modi, ti su zahvati samo neki od njih u dugoj povijesti kozmetičkih poboljšanja.

Razmislite o ovome: davne 69. godine prije Krista, Kleopatra, nekoć smatrana najljepšom ženom na svijetu, pretrpjela je veliku količinu boli da bi tetovirala šminku na licu, a u 1700-ima, “prah” za čišćenje zuba sadržavao je boraks, tvar koja je doslovno izjedala zube.



Brzo naprijed u 1980-e, kada su ljudi pokušavali poboljšati svoj osmijeh tradicionalnim zubnim ljuskicama, što je zahtijevalo bolno uklanjanje strukture zuba. Zahvat je također zahtijevao injekcije protiv bolova i anesteziju, što je natjeralo “pacijente… dvaput da razmisle o kozmetičkoj stomatologiji”, napisao je dr. Stephen Johnson u svojoj objavi na www.dental town.com, popularnoj stomatološkoj web stranici i forumu.

Srećom, za 21. stoljeće, jedna je tvrtka razvila stomatološki postupak koji može usavršiti vaš osmijeh bez boli povezane s tradicionalnim ljuskicama.

Lumineers tvrtke Cerinate tanki su poput kontaktnih leća i omogućuju trenutačno ispravljanje zubi i trajno izbjeljivanje, pretvarajući istrošene zube u prekrasan osmijeh. Budući da je primjena Lumineersa minimalno invazivna i ne zahtijeva uklanjanje bilo koje osjetljive strukture zuba, bol koja se obično osjeća nakon tradicionalnog postupka stavljanja ljuskica je eliminirana.

Nadalje, ovi ultratanki “poboljšivači osmijeha” su reverzibilni, što znači da ako vam se rezultati ne sviđaju, mogu se ukloniti bez oštećenja zuba. Lumineeri se također mogu postaviti preko krunica kako bi pomogli pomladiti vaš osmijeh.

Makeover mame….

Na životnom putu žene, majčinstvo je možda jedno od najvažnijih transformacijskih iskustava – za mnoge je ono bit onoga što