HEKLANJE

Kreditne kartice za povrat gotovine – gotovina ili prijevara?

TEMU APP 100 E KUPON

Isplaćuje li kreditna kartica s povratom gotovine zapravo dugoročno ili je to samo još jedan izraz za gotovinu unaprijed? Da, zapravo možete dobiti povrat gotovine korištenjem kreditne kartice s povratom gotovine. Međutim, morate pažljivo istražiti sve dostupne kartice kako biste bili sigurni da se prijavljujete samo za najbolje kreditne kartice za povrat novca. Osim toga, kako vaš povrat novca ne bi pojele kamate, najpametnije je otplaćivati svoja dugovanja svaki mjesec kako biste maksimizirali iznos povrata novca umjesto većih iznosa gotovine isplaćenih u obliku kamata i naknada za račune .

Koliko ćete novca zapravo dobiti natrag?



Stvarni povrat novca obično je postotak vaših ukupnih kupnji za jednu godinu ili određeno vremensko razdoblje. Ponekad će se ponuditi udvostručenje vašeg postotka povrata novca tijekom određenog vremenskog okvira. Pronaći ćete i druge ponude za veće postotke za kupovinu u supermarketima, drogerijama i benzinskim postajama. Stvarni postotak povrata novca varira od 0,5% do 6,0%, ovisno o kreditnoj kartici za povrat novca i njihovoj politici postotka za vrstu kupljenih artikala.

Plaćene kamate u odnosu na iznos povrata gotovine

Uz postotak povrata novca u rasponu od 0,5% do 6% i neke kamatne stope u prosjeku od 15,9% i više, brzo možete vidjeti koliko je važno da pazite na stvarni omjer postotka povrata novca i zaračunate kamatne stope. Također biste trebali biti svjesni svih skrivenih naknada koje će pojesti vaš povrat novca. Nepotrebno je reći da će plaćanje vašeg računa svaki mjesec također biti vrlo važno za stvarnu zaradu od kreditne kartice za povrat novca.

Rupe u povratu novca

Možda postoje rupe u vašem ugovoru/pravilima o kreditnoj kartici s povratom gotovine kojih morate biti svjesni. Pažljivo istraživanje prije odabira kartice pomoći će vam da dobijete najbolju dostupnu kreditnu karticu za povrat novca. Također, poznavanje ovih pravila pomoći će vam da spriječite mogući gubitak povrata novca na koji biste inače imali pravo.

Neke kreditne kartice za povrat gotovine nude svoj viši postotak samo do određenog iznosa, na primjer, 2% povrata gotovine na prvih 2000 USD, a zatim prijelaz na niži postotak povrata gotovine od 0,5%.

Vraćene kupnje obično ne ispunjavaju uvjete za uključivanje u izračune za vaš bonus za povrat novca.



Na vaš povrat novca također mogu utjecati loše aktivnosti na računu, kao što su zakašnjela plaćanja, zahtjevi za dužim rokom otplate, sumnja na prijevaru ili vraćena pošta. U tim slučajevima, tvrtka koja izdaje kreditnu karticu za povrat gotovine može imati opciju povrata gotovine na bilo koji saldo na računu umjesto da vam pošalje ček.

Računi koji su zatvoreni, pokrenut stečaj, zakašnjela plaćanja, moguće prijevare također mogu utjecati na to hoćete li dobiti povrat gotovine ili ne,

Naposljetku, mnoge tvrtke koje se bave kreditnim karticama za povrat gotovine također navode u svojim ugovorima da mogu promijeniti relevantne postotke, napraviti izmjene u samom programu povrata gotovine, pa čak i otkazati/povući nagradu za povrat gotovine iz programa vaše kreditne kartice samo pismenom obavijesti. . Vrlo je važno da temeljito istražite i pročitate sitna slova kako biste dobili najbolju dostupnu karticu za povrat novca.



Zaključak:

U konačnici ovisi o tome hoćete li zaista dobiti gotovinu ili ne. Vi ste taj koji treba istražiti koje su najbolje dostupne kreditne kartice za povrat novca. Upamtite da nije samo postotak gotovine koji vam nude, već i kamatna stopa koju će vam naplatiti na zajmove, mogu li se njihove kamatne stope promijeniti, njihova pravila povrata gotovine imaju li rupe u zakonu da vam ne vrate gotovinu mislio si da zarađuješ. Također, što je vjerojatno najvažnije od svega, vi ste taj koji odlučuje hoćete li svaki mjesec otplaćivati svoju kreditnu karticu s povratom novca i izbjeći visoke kamate, dodatne naknade za zakašnjenje i kazne. Da, povrat gotovine za kreditne kartice je stvarna opcija, ali u konačnici su vaši izbori i radnje ti koji će odrediti je li to stvarno gotovina u vašem džepu ili u džepu tvrtke koja izdaje kreditne kartice. Samo vi imate moć pronaći i ispravno koristiti najbolje kreditne kartice za povrat novca za sebe.