HEKLANJE

Kreditne kartice za prijenos stanja i njihove nagrade

TEMU APP 100 E KUPON

Ako nedavno niste kupovali kreditnom karticom, bili biste iznenađeni raznolikošću koja se danas nudi. Uz različite kamatne stope, velik je opseg ponuđenih nagrada ili pogodnosti. U ponudi su kartice za svačije potrebe. Dobra kreditna sposobnost, loša kreditna sposobnost, između, uvodne ponude od 0% APR-a, nebeske milje, povrat novca,… samo da spomenemo neke.

Naravno da bi vam financijski stručnjaci rekli da pripazite na dug po kreditnoj kartici, da svaki mjesec otplaćujete ostatak tako da ne morate plaćati kamate. Ako imate visoka stanja, stručnjaci bi vam također rekli da uzmete zajam za svoj dom kako biste mogli dobiti nižu kamatnu stopu i poreznu olakšicu. Ali to za neke nije uvijek realno ili moguće. Možda su upravo kupili svoj prvi dom, a kapital je ograničen. Može postojati niz razloga zašto profesionalni financijski savjeti jednostavno neće uspjeti. Pa što učiniti?



Što ako ste upravo kupili svoj prvi dom i vaša kreditna kartica ima stanje s kamatama koje se obračunavaju svaki mjesec? Zatim recite da volite putovati, ali imate ove račune. Možete li planirati putovanje u ne tako dalekoj budućnosti? Vjerujem da bi mogao.

Većina tvrtki koje izdaju kreditne kartice danas imaju uvodne ponude od 0% APR-a. Ova stopa je dobra za šest do dvanaest mjeseci i mnogo puta vrijedi za prijenose stanja i kupnje. Osim toga, mnogi nude nagrade kao što su zračne milje.

Prvo izračunajte najviše što biste mogli platiti svaki mjesec na ovim računima zajedno. Prijavite se za karticu koja nudi 0% APR-a za dvanaest mjeseci i prenesite salda koji prikupljaju kamate na ovaj novi račun. Zapamtite, svaki mjesec štedite kamate. Tada biste mogli koristiti kreditnu karticu što je više moguće za dnevne troškove, prateći i ostavljajući taj iznos svaki dan sa strane. Na kraju mjeseca trebali biste platiti utvrđeni iznos koji ste mogli priuštiti na prenesenom saldu, a zatim platiti cijeli iznos zaračunat za mjesečne troškove.

Radeći to, otplaćivali biste stari saldo uz kamatu od 0% i istovremeno zarađivali nagrade. Na kraju dvanaest mjeseci možda ćete imati dovoljno bodova za planirano putovanje. Stanje vaše kreditne kartice trebalo bi biti gotovo u potpunosti otplaćeno.

Kada se stvari čine nedostižnima, možete ih postići, sve dok imate plan.

Estetska stomatologija 101

Cilj estetske stomatologije, odnosno elektivnog stomatološkog zahvata, je poboljšati izgled zuba i uljepšati osmijeh. Estetska stomatologija ne doprinosi zdravlju zuba.

Mbna kreditne kartice za studente

Većina studenata jedva čeka započeti život kao samostalne odrasle osobe. Dio ovog putovanja je učenje kako biti financijski stabilan i