HEKLANJE

Kreditne kartice zračnih milja – Anketa i usporedba

TEMU APP 100 E KUPON

U jednom trenutku nije bilo mnogo dostupnih kreditnih kartica zrakoplovnih kompanija među kojima možete birati. Prva kreditna kartica od zrakoplovnih milja bila je Citi AAdvantage MasterCard, koja je dostupna i danas. Iako je ova kartica imala mnogo toga za ponuditi, nije nužno bila najbolja kreditna kartica zrakoplovne tvrtke za svakoga.

Evolucija kreditnih kartica zrakoplovnih prijevoznika



S vremenom su se počele razvijati kreditne kartice zračnih milja. Ubrzo nakon što se Citi AAdvantage MasterCard pojavila na tržištu, United Airlines Mileage Plus kartica je ponuđena kroz partnerstvo s United Airlinesom. Ubrzo nakon toga, Continental Airlines slijedio je primjer s Continental Airlines World MasterCard karticom. Ovi lideri u industriji kreditnih kartica za zračne milje započeli su ono što je postalo široko rasprostranjena opcija kreditne kartice za česte putnike.

Partnerstvo sa Airlinesom

Partnerstva uspostavljena između kartičarskih kuća i zrakoplovnih kompanija dala su novo lice kreditnim karticama zrakoplovnih kompanija. Danas postoji isto toliko kreditnih kartica zračnih prijevoznika koliko i zračnih prijevoznika. Većina ovih kreditnih kartica zrakoplovnih tvrtki uglavnom je ista, iako se suptilne nijanse mogu razlikovati od kartice do kartice. Sa svim ovim karticama, milje koje zaradite dobre su za korištenje samo kod zrakoplovne tvrtke navedene na kartici. Jedina iznimka od ovoga je ako zračni prijevoznik ima sestrinske tvrtke. U ovom slučaju, milje mogu biti dobre i kod sestrinskih zračnih prijevoznika.

Generičke kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika

Uz veliki broj kreditnih kartica zrakoplovnih kompanija koje se formiraju u suradnji sa zrakoplovnim tvrtkama, postoji mnogo generičkih kreditnih kartica. U ovom slučaju, riječ “generički” ne označava lošu marku ili nisku kvalitetu. Naprotiv, ove vam kartice omogućuju prikupljanje zrakoplovnih milja koje možete koristiti s bilo kojom zrakoplovnom tvrtkom po vašem izboru. Ove kartice obično funkcioniraju tako da svakoj milji zrakoplovne tvrtke dodjeljuju novčanu vrijednost, obično 1 ili 2 centa po milji. Zatim možete iskoristiti te milje za kupnju karte preko kartičarske kuće koju je tvrtka kupila od zrakoplovne kompanije po sniženoj cijeni.

S generičkim kreditnim karticama zrakoplovnih prijevoznika pruža vam se daleko veća sloboda pri odlučivanju kojeg ćete zrakoplovnog prijevoznika koristiti. To vam omogućuje da odaberete zrakoplovnu tvrtku koja leti u vrijeme i na mjestu koje vam najviše odgovara. Također vam omogućuje da iskoristite prednosti tržišnih fluktuacija u cijenama karata od jedne do druge zrakoplovne kompanije.

Dodatne pogodnosti



Uz broj milja koji je potreban da zaradite besplatno putovanje kreditnim karticama zrakoplovnih kompanija, trebali biste razmotriti dodatne pogodnosti koje se nude. Na primjer, kreditne kartice zrakoplovnih tvrtki daju samo posebne popuste za putovanja zrakoplovom. S druge strane, neke kartice vam omogućuju da iskoristite svoje bodove za druge potrepštine povezane s putovanjem, kao što su iznajmljivanje automobila, krstarenja, boravak u hotelu i paket aranžmani.

Također biste trebali obratiti pozornost na posebne poticaje koje nude kreditne kartice zrakoplovnih milja. Neki vam omogućuju da zaradite bonus milje kroz određene kupnje. Na primjer, možda biste mogli zaraditi bonus milje s kreditnom karticom koja je u partnerstvu s određenim zračnim prijevoznikom ako od tog zračnog prijevoznika kupujete kreditnom karticom.

Osim poticaja, neke kreditne kartice zrakoplovnih kompanija daju bonuse za prijavu. Prilično je uobičajeno da kreditna kartica zrakoplovne tvrtke nudi 5000 bonus milja nakon prve uporabe kartice. Gold Delta Skymiles kreditna kartica i American Express kreditne kartice nude 10.000 bonus milja. Naravno, morate paziti koliko je kilometara potrebno prijeći da biste zaradili besplatnu kartu. Prosječan broj milja potrebnih s kreditnim karticama zrakoplovnih kompanija je 25 000, ali uvijek biste trebali prvo pročitati sva sitna slova prije donošenja odluke.



Botox zabave

Injekcije botoxa za brisanje bora udomaćile su se u dnevnim sobama prosječnih Amerikanaca od Arkansasa do Arizone. Nekada se smatralo

Tumescentna abdominoplastika

Plastična kirurgija je definitivno medicinski postupak, ali postoji i umjetnički element. Ovo nas dovodi do teme tumescentne abdominoplastike. Tumescentna abdominoplastika

Lakša kupnja na Overstock.com!

Volite li kupovati putem interneta? Je li Overstock.com jedna od vaših omiljenih trgovina na mreži? Pa, onda se trebate prijaviti