HEKLANJE

Lakša kupnja na Overstock.com!

TEMU APP 100 E KUPON

Volite li kupovati putem interneta? Je li Overstock.com jedna od vaših omiljenih trgovina na mreži? Pa, onda se trebate prijaviti za Overstock.com Rewards Visa karticu! Ako niste znali da ga imaju ili ste o tome razmišljali, ali se još niste upisali, trebali biste ponovno razmisliti o tome. Mnogi ljudi koji su se upisali tako su sretni što su dobili Overstock.com Rewards Visa karticu, za svaki put kada je koriste dobivaju sjajne nagrade, posebno kada se koristi na Overstock.com.
Prvo, kao i kod većine današnjih kartica, vrlo je jednostavno podnijeti zahtjev na mreži za Overstock.com Rewards Visa karticu. S njim možete kupovati u vrlo kratkom vremenu. Nakon što je vaša prijava obrađena, svaki put kada koristite Overstock.com Rewards Visa karticu, na vaš račun se dodaju bodovi. Svaki put kada kupujete na Overstock.com, dobivate tri boda za svaki dolar koji tamo potrošite. To znači da će vam par traperica od 30 dolara donijeti gotovo 100 bodova! To je jedan od najboljih razloga za dobivanje Overstock.com Rewards Visa kartice, jer vam nijedna druga kartica neće dati toliko bodova za kupnju u jednoj od vaših omiljenih trgovina. Kartica također dobiva bodove kada se koristi bilo gdje, ne samo na Overstock.com. Korištenje vaše Overstock.com Rewards Visa kartice na uobičajenim mjestima poslovanja, kao što su trgovina mješovitom robom i benzinska postaja, zaradit ćete 1 bod za svaki dolar koji potrošite. Uz redovitu upotrebu uskoro ćete doći do točke kada ćete zaraditi poklon bon od 25 USD koji ćete potrošiti na još prekrasnih stvari koje možete pronaći u Overstocku. Da biste dobili poklon bon od 25 USD, trebate skupiti samo 2500 bodova na Overstock.com Rewards Visa kartici.
Siguran sam da je to nagrada koje smo svi najsvjesniji. Međutim, kartica ima nekoliko drugih sjajnih bonusa, od kojih je prvi besplatan jednogodišnji upis u klub Overstock.com, čiji ste neki od vas možda već članovi. Članovi kluba ostvaruju popust od 5% pri svakoj kupnji bilo čega na web stranici. Dakle, prijavom za Overstock.com Rewards Visa karticu dobit ćete nagrade na dva načina: 5% popusta za kupnje na Overstock.com, a također i nagradne bodove koje možete primijeniti na sljedeći poklon bon. Uz to, naknade za dostavu uvijek iznose samo 1 USD za članove kluba, bez obzira na to koliko je artikala kupljeno. Stoga, ne oklijevajte! Prijavite se za jedan danas!

Trgovac afričkom nadom

“Čovjek koji odbija krenuti naprijed nikada neće ostaviti trag.” – Modupe Oluwalademi Modupe je živio u Nigeriji. Imao je vrlo

Zašto menstruacija kasni?

Pubertet je vrijeme kada ljudska vrsta uspostavlja sposobnost za reprodukciju. Mehanizam koji regulira u tijelu kada će nastupiti pubertet, zauvijek