HEKLANJE

100% financiranje hipoteka s lošom kreditnom sposobnošću – savjeti za dobivanje odobrenja

TEMU APP 100 E KUPON

Stopostotno financiranje hipoteke s lošom kreditnom sposobnošću može vam pomoći da kupite kuću s malo novca koji dospijeva pri zatvaranju. Čak i s lošim kreditnim rezultatom, kupnjom novog doma možete početi graditi kapital i bogatstvo. Da biste dobili odobrenje za takve drugorazredne hipoteke, pogledajte svoje kreditno izvješće. Povećajte izglede u svoju korist povećanjem svojih kvalifikacija. I konačno, potražite pravog zajmodavca na internetu.

Provjerite svoju kreditnu situaciju



S lošom kreditnom sposobnošću ne možete si priuštiti pogreške u svom kreditnom izvješću. Prije podnošenja zahtjeva za stambeni zajam, pregledajte kopiju svog izvješća i provjerite jesu li svi podaci točni. Možete dobiti besplatnu kopiju svog izvješća online putem mnogih stranica.

Ako planirate osigurati financiranje u sljedećih nekoliko mjeseci, nemojte otvarati niti zatvarati dodatne račune. Takva će aktivnost samo smanjiti vaš rezultat – barem nakratko. Umjesto toga, usredotočite se na raspodjelu duga po računima ili njegovu eliminaciju.

Planirajte novčane rezerve i nizak omjer duga

Drugorazredni zajmodavci gledaju na nekoliko čimbenika pri određivanju statusa zahtjeva za hipoteku. Plaćanje kredita je važno, ali isto tako i gotovina i prihod. Ova dva čimbenika mogu nadoknaditi zakašnjela plaćanja ili čak relativno nedavni bankrot.

Većina zajmodavaca preferira vidjeti najmanje šest mjeseci gotovinskih rezervi za besplatnu hipoteku. Nizak omjer duga i prihoda također je kritičan.

Potražite pravog zajmodavca online

Postoji širok raspon stopa i naknada koje se naplaćuju za drugorazredne stambene zajmove. Jedini način da pronađete najbolju ponudu je da je potražite na internetu. Brokerske stranice s više kotacija najlakše su mjesto za početak.



Zatražite procjene zajma koje uključuju ponude za troškove zatvaranja i naknade za hipoteku bez novca. To će vam dati realnu sliku troškova kredita.

Međutim, problem nije toliko u dobivanju odobrenja za 100% financiranje; radi se o dobivanju pristojne stope. Budite otvoreni za sve svoje mogućnosti financiranja, uključujući predujam. Zajmodavci su više nego voljni riješiti vašu situaciju, bez obzira na vašu kreditnu povijest.

MMF – Ubiti ili izliječiti

Ovo je bio naslov naslovne stranice prestižnog časopisa “The Economist” u izdanju od 1.10.98. Što je MMF više uključen u