HEKLANJE

Istinita priča o Internet Marketing Guruu

TEMU APP 100 E KUPON

Get Gone počinje kao bilježenje traumatičnih nekoliko dana u raspadu duge veze između dvoje srodnih duša i ljubavnika. Onaj koji sanja i guru internetskog marketinga koji se bavi stvarnošću. Get Gone govori o tome kako su želje jednoga uništile i iscrpile drugoga. Get Gone govori o iluzijama, duhovima i crnoj magiji. Get Gone opisuje tjeskobu neizvjesnosti i praznine. Velika je razlika u tome što je Get Gone tek počeo, već je prošao tih nekoliko dana i zašao u još dublji teritorij. Tamo gdje su emocije kritične i gubici će biti ogromni, a promjene već intenzivno odlučujuće. Ova priča ima još mnogo vremena za prijeći i zadivljujuće stranice za proizvesti, u budućnost koju niste mogli ni zamisliti i iz prošlosti koja će vas opčiniti. Predodređena je da bude knjiga bolja od svake fikcije. Kažu da su činjenice čudnije od fikcije, pa evo stvarnog marketinškog dokaza.

Ali najviše od svega, Get Gone priča kako se događa, ponekad iz minute u minutu, stvarno istinitu minutu. Ovo je divlje od bilo koje romanse, bolje od bilo koje fantazije, više od bilo kojeg putovanja, dublje od bilo koje emocije i zastrašujuće. I istina je kako se događa! Epizodu po neslućenu epizodu. Postoji planina koja se može naučiti iz ovog dalekog iskustva i puno vrlo neobičnih stvari na koje se treba naviknuti. No, Get Gone je tek počeo, priča se razvija dan za danom s tko zna kakvim ishodom. Ali to je sigurno zarazna stvar i nikad ne znate što slijedi. Kao viralni internetski marketing, mogao bi biti čisti dinamit.
Puno je bolji od Big Brothera ili Coronation streeta ili bilo koje druge sapunice što se toga tiče, ovo je pravi jedinstveni sadržaj, kao nikada prije. Sada nisu imali iluzije i zle duhove u sebi, zar ne? Ili obećanje intenzivnih ljubavnih trokuta i strastvenih afera kojima je suđeno? Ili obećanja novih jednako nevjerojatnih avantura na dalekim mjestima s tko zna kim? Ili čak potpuna katastrofa!
Sve su emocije otvorene do srži i sve je moguće s ovom sagom.



Hoće li sve uspjeti? Dolaze li još veći problemi? Hoće li biti novih ljubavi u zraku ili dubljeg očaja? Hoće li vozači stati u red vani? Hoće li se pronaći neovisnost? Hoće li Elizabeth opet promijeniti smjer? Hoće li ikada pronaći pravu sreću? Hoće li se razviti burne ljubavne veze? Hoće li novi dom biti na pomolu? Hoće li Internet marketing uspjeti? Hoće li biti još većih iluzija? Hoće li čistačica biti gay? Hoće li se pojaviti novi duhovi ili vragovi? Hoće li nositi kondom? Toliko je toga što će se tek dogoditi, a čak ni autor ne zna hoće li ili neće.

To bi moglo postati najbolje štivo godine na internetu ili čak najbolje štivo godine, točka!