HEKLANJE

Mrežne kreditne kartice mogu biti jednostavne

TEMU APP 100 E KUPON

Ponude za kreditne kartice stižu nam svakodnevno. Svi oni tvrde da ste unaprijed odobreni za primanje kreditne kartice. Sve što trebate učiniti je nazvati broj za prijavu. Problem je u tome što nakon što nazovete, potrošite tjedne, ponekad i mjesece da dobijete obavijest da ste odobreni ili odbijeni. To je dovelo do razvoja online aplikacija za kreditne kartice. Kada se prijavite putem interneta, odgovor ćete dobiti u roku od nekoliko minuta umjesto da dugo čekate samo da biste saznali da vam je prijava odbijena.

Osoba koja ima dobru kreditnu sposobnost ne bi trebala imati problema s dobivanjem kreditne kartice putem interneta. Često ćete otkriti da kreditne kartice online imaju bolje cijene od drugih kartičarskih kuća. Važno je da znate koliki je vaš kreditni rezultat prije nego što se prijavite, a korištenjem interneta to je vrlo brzo i jednostavno pronaći. Mnoga mjesta nude besplatna kreditna izvješća za potrošače.



Preporuča se da provjerite svoje kreditno izvješće najmanje dva puta godišnje kako biste uočili bilo kakve nedosljednosti.

Kada vam kreditna kartica bude odbijena, to će se prikazati na vašem kreditnom izvješću. To može dodatno oštetiti vaš kreditni rejting. Važno je da riješite sve probleme koji ne izgledaju povoljno u vašem kreditnom izvješću. Ovo možda nije tako jednostavno kao što zvuči, no vrlo je važno da to riješite što je prije moguće kako biste izbjegli daljnje oštećenje svoje kreditne sposobnosti.

Kada saznate koliki je vaš kreditni rezultat, možete otići na internet i podnijeti zahtjev za odgovarajuću kreditnu karticu. Potrebno je nekoliko minuta da dobijete odgovor.

Sve aplikacije za kreditne kartice tražit će osobne podatke. To uključuje vaše ime, adresu, broj telefona, broj socijalnog osiguranja, dob i prihode te poslodavca. Nenavođenje bilo kojeg od ovih podataka rezultirat će odbijanjem kreditne kartice.

Važno je da razumijete sve uvjete usluge prije nego što podnesete zahtjev za svoju kreditnu karticu. Nakon što potpišete ugovor, on je pravno obvezujući. Ne možete tvrditi da niste razumjeli.

Uvjeti korištenja bit će navedeni na mjestu koje odaberete. Ako nije, odaberite drugo mjesto. Najvažniji aspekt je znati koliki je APR za karticu za koju se prijavljujete.

Važno je da istražite mjesto na koje se prijavljujete. Dat ćete svoje osobne podatke online i želite biti sigurni da je to sigurno mjesto.



Enkripcija koja je manja od 128-bitnog SSL-a ostavlja vas otvorenima za krađu identiteta. Ova razina enkripcije je standard i smatra se otpornom na hakere. Time se osigurava da su vaši podaci sigurni i sigurni.

Kada završite s ispunjavanjem prijave, još jednom je provjerite da nema grešaka. Nakon što ga pošaljete, dobit ćete odgovor u roku od nekoliko minuta. Većina tvrtki će vas obavijestiti na ekranu; međutim, neki će poslati odgovor poštom. Ako je vaša prijava odbijena, dobit ćete obavijest i razlog zašto.

Kada vaš zahtjev bude odobren, dobit ćete karticu u roku od nekoliko dana. Šalje se poštom i dostupan je za korištenje nakon aktivacije.



Sada je lakše nego ikad podnijeti zahtjev za kreditnu karticu. Kada koristite online metode, vaš odgovor je udaljen samo jednim klikom miša. Više nije potrebno čekati tjednima da dobijete odgovor na zahtjev za kreditnu karticu.