HEKLANJE

Kupnja televizora

TEMU APP 100 E KUPON

Teško je reći zašto bi netko trebao kupiti ravni ekran, televizor visoke razlučivosti, ekran od 17 inča ili ekran od 56 inča. Osim toga, postoji mnogo modela za odabir. Neki modeli koštaju nešto manje od 1000 dolara, dok će vas neki koštati čak tri mjeseca skromne hipoteke. Donošenje odluke ovisit će uglavnom o namjeni televizora i proračunu kupca. Vjerojatno ćete se morati odlučiti između plazma ili LCD zaslona. Plazma ekran idealan je za uštedu prostora jer su plazma televizori ravni. Osim toga, plazma zasloni daju dodatne značajke jer podržavaju medije visoke razlučivosti. Ali sada će svi plazma televizori vani to podržavati. Jeftinije marke će štedjeti na ovome pa dobro obavite svoj kućni posao. Što veći broj piksela ima, to će bolje prikazati HDTV sadržaj. Plazma zasloni također rade dobro čak i pri slabom osvjetljenju.

S druge strane, televizijski zasloni sa zaslonom od tekućih kristala (LCD) nemaju performanse na istoj razini kao plazma ekrani. Pri slabom osvjetljenju, LCD zasloni nemaju dobar kontrast crnih boja. LCD zaslonima je potrebna vrlo jaka svjetlost da bi dobro radili, dok plazma zasloni ne trebaju ovaj zahtjev. Također zauzimaju malo prostora baš kao i plazma ekran jer su tanki i elegantni. LCD zasloni su dobri za gledanje računalnih podataka i za igranje videoigara tako da mogu poslužiti i kao zaslon vašeg računala i kao zaslon za igranje. LCD će biti idealan ako ga bude potrebno koristiti za prezentacije i slično. Na LCD zaslone ne utječu promjene tlaka zraka na visini pa ih to čini dobrim izborom za korištenje u zrakoplovima. Plazma ekrani emitiraju brujeći zvuk na velikim visinama.



Što još treba obratiti pozornost pri kupnji televizora? Prilikom odabira veličine zaslona morate uzeti u obzir udaljenost između televizora i mjesta za sjedenje koje se često koristi. Imajući na umu da što je sito veće, to ćete više morati platiti. Također razmislite o analognom ili digitalnom, većina emitera prelazi na digitalnu produkciju. Za gledanje kabela i VHS-a poslužit će analogna televizija, dok je za DVD medije, digitalne kabele i satelite prikladnija digitalna televizija.

Postoje i druge luksuzne značajke koje biste mogli uzeti u obzir dok birate svoj komplet. Značajka slika u slici (PIP) je značajka koja vam pomaže da gledate dva programa u isto vrijeme. Ta dva programa mogu biti televizijski ili video. Ako se volite baviti sportom, onda je ovo značajka koju trebate odabrati kao dodatnu značajku nakon odabira zaslona i drugih značajki. Dobar je i ako mrzite reklame i želite pobjeći na nešto drugo dok se prikazuju.

Heklanje u Modernoj Moda

Svijet heklanja ponovno je osvojio modernu modu svojom elegancijom i šarmom. Suvremeni dizajneri sve više koriste heklane elemente kako bi

12 mjeseci bez SEO-a

Prošlo je više od godinu dana otkako sam zaključio da je optimizacija tražilica (SEO) bila, ili će uskoro postati, gubitak