HEKLANJE

Kupnja vašeg novog automobila čak i s lošom kreditnom sposobnošću

TEMU APP 100 E KUPON

Imate li poteškoća s dobivanjem kredita za kupnju novog automobila?

Ako je tako, trebali biste provjeriti svoju kreditnu evidenciju. Možda u svojim prošlim kreditnim aranžmanima niste uspjeli steći dobru ocjenu svojim vjerovnicima.



Loša kreditna evidencija stvarno će vam otežati osiguranje kredita za automobil. To je prva stvar koju će zajmodavci provjeriti hoćete li podnijeti zahtjev za takav zajam. Većinu vremena zahtjevi za kredit ljudi s lošom kreditnom sposobnošću odbijaju se.

Pitat ćete se “Kako mogu dobiti kredit za automobil ako imam najlošiju kreditnu prošlost?”

Osiguravanje zajma za automobil s lošom kreditnom sposobnošću

Dobra je vijest da čak i ako imate tako lošu kreditnu sposobnost, to ne znači da ne možete kupiti novi automobil za koji se nadate da ćete ga imati. Postoje zajmodavci koji nude zajmove za ljude s lošom kreditnom sposobnošću.

Ipak, očekujte ono najgore. Zbog vaše kreditne prošlosti, vaš zajam bi mogao biti odobren, ali nametnut će mu se viša kamatna stopa. Ovaj put ćete također imati manje opcija. To je zato što ti zajmodavci paze da će se njihova ulaganja vratiti.

Dobivanje takvog zajma također će ovisiti o tome imate li druge nekretnine kao kolateral koji se mogu ovršiti nakon što ne platite. Ako imate vlastiti dom, možete imati priliku dobiti kredit za kupnju novog automobila. Uvijek zapamtite da će neuspjeh u plaćanju zajmova rezultirati ovrhom vašeg doma od strane vjerovnika.

Evo nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći u slučaju da vam je potreban novi automobil, a imate lošu kreditnu sposobnost.



• Provjerite svoju kreditnu situaciju. Na primjer, imate kreditnu ocjenu (također poznatu kao FICO) od 500, tada možda nije pametno uzeti kredit za automobil.

Ako dobijete zajam s ovim rezultatom, na kraju ćete platiti dvostruko više od cijene novog automobila nakon kamata i drugih naknada.

• Ako stvarno imate tako lošu kreditnu sposobnost, preporučljivo je da konsolidirate svoje dugove kako biste mogli smanjiti kamatnu stopu koje se morate pridržavati pri svakoj uplati.



• Također razmislite o pronalaženju dobrog supotpisnika kako biste povećali svoje šanse za dobivanje kredita za automobil. Međutim, on mora imati veliku kreditnu sposobnost jer će on biti odgovoran za otplatu kredita u slučaju da vi to ne učinite.

• Pobrinite se da vaš mjesečni prihod ne bude manji od 1200 USD. Vjerovnici obično ne nameću više od 20 posto vašeg prihoda kao plaćanje kamata za vaš zajam.

• Također možete razmisliti o produljenju trajanja zajma kako biste smanjili otplatu. Međutim, što je rok otplate duži, to ćete više platiti ukupne kamate.



• Neka vaši financijski planovi budu unaprijed dogovoreni s prodavačima automobila. Oni vam mogu ponuditi pakete za smanjenje utjecaja visokih kamata tijekom otplate kredita za automobil.

Kada ste osigurali svoj kredit za automobil, najbolja stvar koju trebate učiniti je ponovno uspostaviti svoj pogrešan kreditni rejting. To može biti veliki faktor u vraćanju bodova prema vašem kreditu.

Ne samo da ćete uživati u svom novom automobilu, već ćete se moći izvući iz te loše kreditne situacije.

Imajte na umu da će vam posjedovanje automobila nakon neuspjeha s kreditom za novi automobil biti samo san.

Šta je kod P0053?

Kod P0053 označava “Kontrolni krug grijača HO2S – red 1, senzor 1”. P0053 je OBD-II kod greške koji se odnosi