HEKLANJE

Preporučuje se da koristite poslije-prije povećanja grudi

TEMU APP 100 E KUPON

U sljedećim odlomcima trebali biste moći pronaći nekoliko neophodnih činjenica o povećanju grudi poslije-prije. Ako postoji barem jedna činjenica koju prije niste znali, zamislite kakvu bi razliku mogla napraviti.

Ženi koja razmišlja o povećanju grudi prva stvar koja padne na pamet nakon odluke o operaciji je hoće li povećati grudi za jednu veličinu košarice grudnjaka ili težiti većoj veličini košarice. Stoga je odabir veličine grudnog implantata koji biste željeli da vam kirurg postavi u prsa važna odluka. Preporuča se da koristite slike povećanja grudi poslije-prije kako biste donijeli odluku.



Zaista je dobra ideja istražiti malo dublje u temu povećanja grudi poslije-prije. Ono što naučite može vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno da se upustite u nova područja.

Svaka žena koja želi povećati grudi možda već razmišlja o veličini grudi iz snova. Možda je svjesna da su njezina prsa veličine grudnjaka s košaricom A premalena za njezinu visinu i tijelo, zbog čega je samosvjesna. Neke se žene šale kako gledaju prsa drugih žena kako bi odredile koju veličinu bi željele. Ali svaki bi vješt plastični kirurg imao slike povećanja grudi poslije-prije prethodnih operacija povećanja grudi koje je dovršio. Predlažemo da ne samo pregledavate ove slike povećanja grudi poslije-prije kako biste dobili ideju o veličini koja vam se sviđa, već i da vidite koliko bi liječnik mogao biti vješt.

Veličina grudnjaka dobiva se dvama mjerenjima. Prvo mjerenje koje se odredi uključuje postavljanje mjerne trake oko područja ispod dojki. Ovom se broju dodaje pet inča i to će vam dati širinu grudnjaka koji biste trebali kupiti, npr. 32, 34, 36. Druga mjera je oko najšireg dijela prsa. Oduzimanjem ove dvije mjere i gledanjem standardne tablice dobit ćete veličinu šalice, koja može varirati od AA do DD ili više. Stoga, na temelju ovih informacija i gledajući slike povećanja grudi poslije-prije, trebali biste moći odlučiti je li dobra ideja prijeći s veličine AA na veličinu DD.

Pueraplus je tajlandska tradicionalna biljna formula vrhunskog stupnja dobivena uglavnom iz bijele Kwao Krua (Pueraria Mirifica) koja sadrži fitoestrogene (prirodni biljni estrogen). Nakon mnogo godina istraživanja na Tajlandu, studije su pokazale da ova biljka pokazuje estrogene i pomlađujuće učinke na žensko tijelo, posebno na grudima, bokovima, koži lica, koži tijela, kosi i vaginalnom epitelu. Na taj način podignite izgled ženskih sekundarnih spolnih obilježja, a također i ljepotu kože.

SVE prirodni dodatak prehrani

Visoki fitoestrogen (osobito izoflavonet):

Jedna od najvažnijih briga muškaraca i žena s Beverly Hillsa i Los Angelesa koji razmišljaju o zahvatima plastične kirurgije kao što su liposukcija, zatezanje trbuha ili povećanje grudi je duljina vremena oporavka nakon estetske kirurgije. Uz naše užurbane živote, zauzet radni raspored i beskrajne obiteljske obveze, muškarci i žene žele znati:
1. Kada se mogu vratiti na posao?
2. Kada se mogu vratiti u teretanu?
3. Kada se mogu brinuti za svoju malu djecu?
4. Koliko je jaka bol od operacije?
5. Kada mogu voziti?
6. Koliko brzo mogu putovati?
7. Koliko brzo mogu imati spolne odnose?
8. Koliko brzo mogu nositi određene vrste odjeće?
Odgovor na ova važna pitanja o oporavku nakon plastične kirurgije ovisi o vrsti operacije, uključenim dijelovima tijela, mnoštvu postupaka, strukturi podrške obitelji i opsegu poslovnih ili kućnih obaveza.
U sljedećem odjeljku dr. Younai opisuje približan tijek oporavka i ograničenja za razne zahvate plastične kirurgije za pacijente u južnoj Kaliforniji, uključujući one s Beverly Hillsa i Los Angelesa.
Oporavak nakon liposukcije: Tumescentni, laserski, ultrazvučni.
Liposukcija je relativno lak zahvat za oporavak, uglavnom zato što nema velikih rezova, a operacija je površna. Liposukcija se može izvesti na vratu/licu, rukama, prsima, grudima, trbuhu, leđima, stražnjici, bedrima, koljenima, listovima i gležnjevima. Bol i vrijeme oporavka od liposukcije slični su bolovima kod teške modrice mišića zadobivene tijekom prometne nesreće. Većini pacijenata treba tjedan ili manje oporavka prije nego što se vrate na posao nakon liposukcije. Nema ograničenja u pogledu vježbanja i možete se vratiti svojoj rutini vježbanja kada se osjećate ugodno. Isto tako, nema ograničenja za podizanje, guranje, povlačenje ili brigu o maloj djeci; iako većina ljudi ne može obavljati naporne kućne poslove oko 4 dana. Većina pacijenata može voziti unutar tjedan dana; no to također ovisi o područjima liposukcije. Na primjer, teže je upravljati ako ste imali liposukciju ruku. Kad je seks u pitanju, nema ograničenja sve dok vam je ugodno!
Osobito na Beverly Hillsu i Los Angelesu, većina pacijenata jedva čeka kada mogu odjenuti tu posebnu odjeću za tu posebnu zabavu ili događaj. Nakon liposukcije nosit ćete pojas oko šest tjedana. Unatoč tome, većina vaše obične odjeće trebala bi udobno stajati preko njega. Nakon prva tri tjedna, ako planirate nositi otvorenu odjeću ili haljine, ne morate nositi pojas za to vrijeme. Konačno, nema ograničenja putovanja.
Oporavak nakon zatezanja trbuha, abdominoplastike, podizanja tijela ili lipektomije pojasom,
Zatezanje trbuha, abdominoplastika ili body lift, uključuje uklanjanje visećeg trbušnog kožnog nabora, zajedno sa zatezanjem trbušnih mišića. Bol i oporavak od zatezanja trbuha slični su carskom rezu ili histerektomiji. Većini žena u Los Angelesu ili Beverly Hillsu potrebno je oko dva tjedna za oporavak prije nego što se vrate na posao. Zbog zatezanja trbušnih mišića pacijenti ne mogu dizati teške terete ili se naprezati kod kuće, na poslu ili u teretani oko osam tjedana. Možete se baviti snažnim hodanjem ili vožnjom bicikla za 2-3 tjedna. Seks možete imati i za 2-3 tjedna ako ne naprežete trbušne mišiće 6-8 tjedana. Većina odjeće ili hlača će biti pomalo tijesna oko struka oko 4-6 tjedana zbog normalnog postoperativnog oteklina. Nema ograničenja putovanja sve dok ne koristite javni bazen ili jacuzzi tri tjedna.
Oporavak nakon povećanja grudi implantatima
Povećanje grudi jedan je od najčešćih zahvata plastične kirurgije koji se izvodi na Beverly Hillsu i Los Angelesu. Povećanje grudi uključuje umetanje fiziološke otopine ili silikonskog implantata ispod prsnog mišića Pectoralis. Bol povezana s povećanjem grudi uzrokovana je istezanjem prsnog mišića ispod grudnog implantata. Većina žena opisuje jak pritisak na prsa. Zbog toga je pomicanje ruku, posebice iznad ramena, neugodno dva tjedna. Većina žena odlazi tjedan dana s posla nakon povećanja grudi. Možete raditi vježbe za donji dio tijela u jednom tjednu i trebali biste se suzdržati od podizanja teških predmeta prva 2-3 tjedna. Isto tako, ne preporučam vožnju tjedan dana. Možete imati seks u bilo koje vrijeme sve dok se prvih 5 tjedana ne manipulira vašim grudima. Nema ograničenja putovanja sve dok ne smočite grudi u javnom bazenu ili jacuzziju 4 tjedna.
Obično je augmentopeksija ili podizanje grudi plus povećanje bolnije od samog povećanja grudi, a oporavak je isti.
Tijekom vašeg savjetovanja, dr. Younai će pregledati vaše mogućnosti liječenja za postupke plastične kirurgije, uključujući prednosti i mane svake tehnike, potencijalne rizike i komplikacije, tijek oporavka, upute prije i poslije operacije i estetske rezultate. U našoj fotogaleriji (www.beautifulfigure.com) dostupne su i mnoge slike prije i poslije te slike visoke rezolucije ovih zahvata.
.



Kako imati sjajnu kožu

Izvrsna koža nešto je što gotovo svatko može njegovati. Na našu kožu utječu: . Geni . Unutarnja prehrana – što

Prirodni pakunzi za lice

Postoje različite vrste maski za lice koje će vas i vaše lice održati zdravim i mladim. Ova pakiranja za lice