HEKLANJE

Lakim koracima do blistavog holivudskog osmijeha

TEMU APP 100 E KUPON

Što je zajedničko Cameron Diaz, Halle Berry i Britney Spears? Pa, doista blistav osmijeh, kao prvo. Privlačan osmijeh odaje toplinu, humor, otvorenost, prijateljstvo i samopouzdanje. Za one od nas čiji osmijeh možda i nije tako savršen, evo nekoliko prijedloga za brze i jednostavne načine za postizanje privlačnijeg, glamuroznijeg osmijeha.

Zubi i usne dvije su glavne komponente osmijeha, a moderni kozmetički proizvodi mogu doista pomoći u poboljšanju izgleda i jednog i drugog. Konkretno, ovdje govorimo o dentalnoj kozmetici za bjelje zube i kozmetičkim artiklima koji usnama daju zdraviji, ljepše boje te puniji, mekši izgled.



Mnoge ljude priroda nije blagoslovila blistavo bijelim zubima. Ali nova generacija proizvoda za izbjeljivanje zubi doista može pomoći u postizanju bjelje nijanse, sigurno i nježno. Sredstva za izbjeljivanje (obično vodikov peroksid ili karbamid peroksid) u ovim proizvodima izbjeljuju mrlje i diskoloraciju na i u zubnoj caklini. Zubi će možda trebati dotjerati nakon 6 mjeseci ili tako nešto zbog učinaka mrlja od predmeta kao što su crna kava, crno vino i cigarete.

Posavjetujte se sa stomatologom o prikladnosti proizvoda za izbjeljivanje zubi za vas, posebno ako imate vidljive zubne čašice (krunice) ili ispune koji se ne izbjeljuju. Iako doista nije potrebno pustiti stomatologa u grad po vaše zube sa skupim kozmetičkim tretmanom zuba, redoviti posjeti vašem stomatologu i dentalnom higijeničaru mogu pomoći u održavanju zdravog izgleda zuba i desni. Kada perete zube, zaštitite zubnu caklinu i desni mekom četkicom za zube, neabrazivnom pastom za zube i nježnim četkanjem. Mnogi stomatolozi preporučuju korištenje električne četkice za zube, jer se smanjuje potreba za ‘jakim četkanjem’. Zdrava caklina neophodna je za bijele zube.

Usne su jednako važan dio lijepog osmijeha kao i zubi, i zaista nema potrebe trpjeti neprivlačne suhe, ispucale, bezbojne ili tanke usne. Nekoliko minuta njege svaki dan sve je što je potrebno za zdraviji, šareniji i puniji izgled usana.

Za istinski zdrav izgled usana neophodan je kvalitetan balzam za usne. Koža naših usana posebno je tanka, nježna i osjetljiva. Izloženost čimbenicima poput UV svjetla na jakom suncu, suhom zraku, vjetru i hladnoći može ubrzo dovesti do suhih, ispucalih i ljuštenih usana. Nanošenje balzama za usne ujutro i navečer dobra je osnova za svakodnevnu njegu usana. Mnogo više od jednostavnog voštanog premaza, današnji kvalitetni balzami za usne štite, umiruju, vlaže i njeguju usne. Mnogi također čine idealnu podlogu za nanošenje boje za usne. Za skijanje, jedrenje ili život na plaži koristite balzam za usne s visokim faktorom blokiranja UV zraka.

Najprirodnije privlačne boje usana su nijanse od ružičaste do crvene. Ružičasti tonovi daju prirodno zdrav izgled, dok je crveni nešto uzbudljiviji i provokativniji. Blijeđe nijanse daju tankim usnama puniji izgled od tamnijih nijansi. Za dodatno povjerenje u vaš izgled isplati se uložiti u boje koje se ne razmazuju pri kontaktu. Proizvodi za sjajilo za usne (ili sjajilo za usne) naneseno preko boje usana dodaju dodatni glamur večernjem izgledu. Neki proizvodi za sjajilo za usne imaju čak i hidratantna svojstva kako bi dodatno zaštitili vaše usne.

Ne može se poreći da punašne, pune, napućene usne zrače glamuroznom, senzualnom privlačnošću. Sve do posljednjih godina, ako niste rođeni s njima, tada su riskantne (da ne spominjemo bolne) estetske operacije ili injekcije bile jedini način da ih dobijete. Danas je, međutim, dostupan čitav niz kozmetičkih proizvoda za ‘punjanje usana’ koji mogu pomoći da se privremeno naprave punije, mekše usne – sigurno i bezbolno. Sredstva za punjenje usana dolaze u nizu gelova, krema i tekućina koje se nanose izravno na usne. Većina djeluje tako što potiče proizvodnju kolagena u usnama. Tijekom nekoliko dana (do mjesec dana) to može dovesti do značajnog povećanja volumena i mekoće usana. Sredstva za punjenje usana često kombiniraju druge hidratantne i hranjive sastojke.

Sada znate ključeve za bjelje zube i zdravije, šarenije i punije usne, sami istražite koji vam proizvodi robne marke najbolje odgovaraju. Budući da je izbor kozmetike tako osobna stvar, možda biste trebali isprobati uzorke proizvoda prije kupnje. Pronaći ćete čak i besplatne kozmetičke uzorke vrhunskih tvrtki koji se lako mogu naručiti preko interneta, samo pogledajte!



I na kraju, ne zaboravite da su najbolji osmijesi od svih projekcija sunčane, vesele, blistave osobnosti u vama!

Kellie Sarina za www.beautysprite.com.

Plan za pisanje SEO kopije

Uvođenje jednostavnog plana u tri koraka koji se može koristiti kao strategija za pokretanje SEO copywriting kampanje. Kao i sa

Sezona je!

Sezona je da ponovno počnete kupovati darove. No, umjesto borbe s gužvom, vremenom i umorom, imamo najveći izum naše generacije