HEKLANJE

Lasersko uklanjanje dlačica

TEMU APP 100 E KUPON

Lasersko uklanjanje dlačica jedno je od novijih dostignuća u području kozmetičke medicine. Ovo je tehnologija koja se nastavlja razvijati. Na primjer, u ovom trenutku tehnologija laserskog uklanjanja dlačica omogućuje uklanjanje crnih i smeđih dlačica. Još uvijek je vrlo teško i često nemoguće koristiti tehnologiju laserskog uklanjanja dlačica na bijelim i crvenim dlakama, ali kako se tehnologija razvija, otvara se sve više mogućnosti. Postoje mnoge klinike koje nude usluge laserskog uklanjanja dlačica i mnogi liječnici koji vam mogu reći što postupak laserskog uklanjanja dlačica može učiniti konkretno za vas (na temelju vašeg tipa dlačica i kože).

Općenito, lasersko uklanjanje dlaka medicinski je postupak koji muškarcima i ženama omogućuje uklanjanje ili smanjenje dlačica na mnogim dijelovima tijela. Iako je lasersko uklanjanje dlačica metoda koja omogućuje trajno uklanjanje dlačica, to se ne radi odmah. Tijekom određenog vremenskog razdoblja (obično osam do petnaest mjeseci) morat ćete pohađati nekoliko terapija laserskog uklanjanja dlačica (obično pet do deset sesija). Samo prolazak kroz cijeli tretman laserskog uklanjanja dlačica rezultirat će dugoročnim rezultatima. Stvarni broj tretmana i ukupno trajanje tretmana laserskog uklanjanja dlačica ovisit će o tipu vaše kože, dlačica i vrsti lasera koji se koristi za postupak.



Općenito, lasersko uklanjanje dlaka je proces koji se koristi za uništavanje folikula dlake bez oštećenja kože. Savjetovat ćemo vam da prestanete s depilacijom područja kože s kojeg želite ukloniti dlačice otprilike dva mjeseca prije tretmana laserskog uklanjanja dlačica. Razlog nekoliko seansi je činjenica da nisu uništeni svi folikuli dlake. Nova dlaka koja izraste nakon jedne sesije uklanja se tijekom sljedeće sesije laserskog uklanjanja dlačica. Ovaj proces traje sve dok gotovo svi folikuli dlake ne budu uništeni.

Pronađite više informacija klikom na poveznicu u okviru resursa.

U0101 Izgubljena komunikacija sa TCM

U0101 označava “Izgubljena komunikacija sa TCM” (Transmisija kontrolni modul). Ova greška ukazuje na problem u komunikaciji između kontrolnog modula transmisije