HEKLANJE

Lijekovi za bore – Opustite bore

TEMU APP 100 E KUPON

Svakome se dogodi da jednog lijepog dana ustaneš i vidiš sebe u ogledalu samo da shvatiš da stariš. Starenje je prirodan proces i svatko mora proći kroz njega. Bore su vrlo česte tijekom procesa starenja. Iako se bore ne mogu kontrolirati, ali se svakako mogu spriječiti. Postoje brojni lijekovi protiv bora koji zapravo mogu pomoći u sprječavanju bora.

Mogu li kreme protiv bora spriječiti bore?
Uz veliki broj proizvoda protiv bora koji dolaze na tržište, teško je odlučiti koji odabrati. Mnogo je rečeno o kremama protiv bora o tome mogu li biti učinkovite.



Kreme protiv bora u velikoj mjeri mogu pomoći u sprječavanju bora. Pružaju hidratantni osjećaj vašoj koži zbog čega vaše lice blista. Međutim, glavni nedostatak ovih krema je da daju rezultate sve dok ih nanosite. U trenutku kada prestanete nanositi kreme protiv bora, bore će se pojaviti.

Može li vježbanje lica spriječiti bore?
Vježbe za lice vjerojatno su najgora moguća metoda za sprječavanje bora. Vježbe za lice oduzimaju elastičnost vašem licu pa ono izgleda dosadnije.

Kako zaštititi kožu od bora na odmoru?
Izlaganje suncu je loše za kožu. Izbjegavajte kontakt kože sa sunčevim zrakama što je više moguće. Prodor sunčevih zraka isušuje vašu kožu, čineći je blijedom.

Uzrokuju li solariji doista bore?
Rizik povezan sa kabinama za sunčanje zapravo može uzrokovati rak, prijevremeno sazrijevanje i bore. Kako biste spriječili sunčanje u kabinama, možete isprobati proizvod za samotamnjenje kao što je St. Tropez Whipped Bronze Mousse.

Može li redovito šminkanje uzrokovati bore?
Iako šminka ne uzrokuje bore, ali njezino nanošenje i skidanje može. Bilo bi preporučljivo koristiti specijalizirano sredstvo za uklanjanje šminke ili sredstvo za čišćenje koje može temeljito ukloniti kozmetiku kako bi se spriječilo trljanje ili čupanje.

Zašto hrčemo?

Većina žena se žali na muževe najviše na hrkanje. Tijekom spavanja mišići po cijelom tijelu se opuštaju i opuštaju. U