HEKLANJE

Loša kreditna sposobnost Home Equity Kreditna linija

TEMU APP 100 E KUPON

Loša kreditna sposobnost može povećati poteškoće s kojima se vlasnik kuće susreće kada traži kreditnu liniju za kapital. Loša kreditna sposobnost može biti razlog loše kreditne sposobnosti.

Što je kreditni rezultat?



Kreditni rezultat varira između vrijednosti od 300 do 850. Kreditni rezultat je kreacija tvrtke Fair Isaac Corporation. Zajmodavci koji dogovaraju kreditnu liniju za kapital koriste kreditni rezultat kako bi odredili kamatnu stopu koja će se naplatiti vlasniku kuće.

Vlasnici kuća s niskim kreditnim rezultatom morat će platiti veće kamate. Rezultat iznad 700 jamstvo je dobrih kamatnih stopa. Kreditna ocjena također služi kao pokazatelj treba li ili ne zajmodavac prihvatiti zahtjev vlasnika kuće za kredit. Odluke o kreditnim ograničenjima za vlasnika kuće također se temelje na kreditnoj sposobnosti vlasnika kuće.

Kreditni rezultat je funkcija prošle kreditne linije vlasnika kuće. U SAD-u tri različite agencije vode evidenciju kreditne linije svakog potrošača. Te agencije su Experian, TransUnion i Equifax. Ako vlasnik kuće s niskom kreditnom ocjenom želi podići tu ocjenu, tada mora kontaktirati svaku od te tri agencije.

Napori da se prevlada rekord loše kreditne sposobnosti i podigne kreditni rezultat zahtijeva osporavanje lažnih tvrdnji da se duguje novac. Ako vlasnik kuće može dokazati da je potraživanje novca lažno, tada ima priliku povećati svoj kreditni rezultat. Ovu radnju treba poduzeti ako vlasnik kuće koji planira tražiti kreditnu liniju za kapital ima rezultat manji od 640. Takav rezultat bio bi znak loše kreditne sposobnosti.

Osporavanje kreditne sposobnosti nije kao pucanj u prazno. Istraživanje kreditnih izvješća u SAD-u pokazalo je da 80% takvih izvješća sadrži pogreške. Dakle, vlasnik kuće mogao bi imati dobar razlog za dovođenje u pitanje kreditne sposobnosti koja se koristi za određivanje kamatne stope na kreditnoj liniji za kapital.

Kreditna ocjena za par, par koji su vlasnici zajedničkih kuća, temelji se na tri kreditna rezultata osobe s najvećim prihodom. Ovo je rezultat koji vlasnik kuće mora ispraviti. Takav ispravak može zahtijevati pisanu izjavu svakoj od gore navedenih agencija. Te će agencije zatim kontaktirati vlasnika kuće i navesti ako je potrebno više informacija. Ako vlasnik kuće ima sreće, kreditna će se ocjena povećati, a kamatna stopa za željenu kreditnu liniju za kapital sniziti.

Nakon što vlasnik kuće ima dobru kreditnu ocjenu, tada će htjeti izbjeći ponovno vraćanje u tu regiju loše kreditne sposobnosti. To znači da vlasnici kuća moraju izbjegavati vrstu potrošnje koja ih dovodi do granica njihovih kreditnih ograničenja.



Kreditno bodovanje – je li važno?

Ako zajmoprimac ima zadovoljavajuću kreditnu povijest i sposobnost pravodobnog plaćanja, zajmoprimac se može smatrati glavnim zajmoprimcem i ocijeniti kao zajmoprimac

ASP protiv PHP-a

Pri izradi web stranica, ASP i PHP su vrlo popularni jezici. Evo mog mišljenja o tome je li ASP ili

Fini nakit kao dar bogatstva

Fini nakit je nakit koji je izrađen od plemenitih metala poput zlata, srebra i platine, s umetnutim dragim kamenjem. Svatko