HEKLANJE

Kućni vrt Kupovina Alternative dizajna

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje određeni elementi stila koje možete koristiti kako biste postigli raspoloženje koje pokušavate stvoriti u svom dvorištu. Kada tražite alternative za kupnju u kućnom vrtu, zapamtite da možete upotrijebiti veliki izbor biljaka i dodataka za stvaranje formalnog, vikendice ili čak azijskog vrta u bilo kojem dijelu vašeg dvorišta koji će vam služiti kao dobrodošlica koju ćete vidjeti svaki kad stigneš kući.

Možda postoji zatvoreni prostor u vašem dvorištu, koji ste izdvojili posebno kako biste stvorili opuštajuće mjesto za čitanje i njegovali tiše trenutke života u potpunom miru. Kada razmišljate o alternativama za kupnju kućnog vrta za ovo posebno područje dvorišta, razmislite o tome kako bi se ovo privatno područje moglo transformirati u prekrasan i miran i cvjetni azijski vrt uz vrlo malo problema.



Veliko kamenje moglo bi postaviti pozadinu za izgradnju ovog prekrasnog utočišta, a mogao bi se postaviti i izvor vode, gdje bi ga žuborenje vode učinilo gotovo dovršenim. Kada razmišljate o alternativama dizajna kućnog vrta za kupnju azijskog vrta, razmislite o tome da nazubljeno kamenje okružite mahovinom i malo treseta, pa biste mogli stvoriti izvrstan rustikalni krajolik s kvrgavim borovima koji su se skupili kraj vaših nogu.

Kada razmišljate o alternativnom dizajnu kućnog vrta za kupnju u azijskom vrtu, razmislite o tome kako bi se naribani šljunak mogao posipati kroz dvorište i vodu i stvoriti cureće potočiće u kojima će ptice uživati. Uz pažljivo razmišljanje i planiranje, nazubljene stijene mogle bi se oblikovati i voditi tako da jednog dana formiraju jezero.

Ako ste željeli napraviti vikendicu u svom domu, mogli biste smisliti alternativu dizajna kućnog vrta za kupnju koja uključuje bijele drvene ograde, s povrtnjakom zasađenim u redovima s jedne strane, i možda nekoliko grmova bobičastog voća i posađenog začinskog bilja za dodavanje bojite uz bijelu liniju ograde i dajte svojoj obitelji mjesto gdje će moći birati bilje za liječenje širokog spektra bolesti.

Za alternativu dizajna kupnje u kućnom vrtu za okruženje vikendice, mogli biste razmisliti o kupnji stabala jabuka kako biste popunili neka velika područja u dvorištu gdje bi vam sjena bila od koristi u vrućim ljetnim mjesecima. Ružičnjak bi dodao pravi kontrast boja jabukama na stablu i donio mirisni miris zbog kojeg biste mogli pomisliti da ste u raju.

Kada razmišljate o alternativnom dizajnu kućnog vrta za kupnju u okruženju vikendice, razmislite o mogućnostima koje imate u korištenju prozorskih kutija za popunjavanje zidanog prilaza prekrasnim izborom cvijeća koje cvjeta tijekom cijele godine. Oni bi bili savršeni za uzgoj bilja i donijeli bi neobičan okus i toplinu seoskog vrta pravo pred vaša vrata.

Kada razmišljate o alternativnom dizajnu kupnje u kućnom vrtu za formalni izgled vrta, razmislite o tome kako biste mogli stvoriti spirale prekrivene bršljanom oko pročelja kuće koje bi se mogle oblikovati tako da donesu južnjačku gostoljubivost na vaša ulazna vrata ako ste to htjeli učiniti . S pravilnim postavljanjem ljuljački na trijemu i velikih žardinjera, možete stvoriti vrlo formalan izgled na svom ulazu sa samo nekoliko predmeta.