HEKLANJE

Loša kreditna sposobnost i kreditne kartice bez osiguranja

TEMU APP 100 E KUPON

Loša kreditna sposobnost i neosigurane kreditne kartice: dva pojma koja često ne idu zajedno.

Ako ste potrošač koji pati od loše kreditne povijesti, vjerojatno ćete biti svjesni koliko je teško dobiti kreditnu karticu bez osiguranja. Velika većina potrošača uživa u pogodnostima kupnje s kreditnom karticom i neosiguranim kreditnim limitom. Iako je iznimno lijepo moći podnijeti zahtjev za kreditnu karticu i zapravo se kvalificirati za nju, ne morate uložiti novac da biste je dobili, brzo ćete vidjeti da je kreditna kartica bez osiguranja obično vrsta kreditne kartice koju ima netko s lošom kreditnom sposobnošću nije vrlo vjerojatno da će dobiti.



Budući da nezaštićena kreditna kartica nije vrlo vjerojatna ako imate problema s kreditnom sposobnošću, najbolji plan djelovanja je da za sada potražite osiguranu kreditnu karticu. Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta osiguranih kreditnih kartica za osobe s lošom kreditnom sposobnošću, sve s različitim opcijama, stoga svakako kupujte pa usporedite kupnju kako biste pronašli karticu koja će najbolje zadovoljiti vaše potrebe.

Iako ne postoji utvrđeno pravilo o točnom vremenu za koje biste se mogli prijaviti i zapravo kvalificirati za kreditnu karticu s nezaštićenim limitom, postoje neki čimbenici koji će odrediti za koje ćete se vrste kartica kvalificirati. Na primjer, vaš omjer duga i kredita igra veliki čimbenik u tome hoćete li dobiti kreditnu karticu bez osiguranja.

Dakle, iako nije nečuveno da netko s lošom kreditnom poviješću dobije kreditnu karticu bez osiguranja, put koji je najlakši za većinu potrošača je nabaviti kreditnu karticu s osiguranjem i povećati svoj kredit, a zatim podnijeti zahtjev za kreditnu karticu bez osiguranja ako je tako izabrati.