HEKLANJE

Loša kreditna sposobnost i refinanciranje kuće – kako uštedjeti novac.

TEMU APP 100 E KUPON

Da biste utvrdili kako loša kreditna sposobnost utječe na vaše mogućnosti refinanciranja, razmislite je li vaša kreditna sposobnost bila bolja, lošija ili približno ista kada ste izvorno financirali svoj dom. Ako je vaš kredit bio bolji i pomogao vam da se kvalificirate za nisku stopu, refinanciranje kada je vaš kredit lošiji nema smisla. Ako je vaša kreditna sposobnost sada bolja, ali još uvijek nije sjajna, trebali biste analizirati koliko biste doista mogli uštedjeti refinanciranjem sada umjesto da čekate dok ne budete imali vremena još više poboljšati svoju kreditnu sposobnost. Ako je vaš kredit sada otprilike na istoj razini kao što je bio izvorno, trendovi na tržištu će više utjecati na to koliko možete ili ne možete uštedjeti refinanciranjem svog doma.

Naravno, postoje i druga razmatranja, kao što je zahtijeva li vaš trenutni stambeni kredit da platite hipotekarno osiguranje koje bi refinanciranje moglo ublažiti; vrstu kredita koji imate; uvodno razdoblje “plaćanja unaprijed” koje bi moglo uskoro isteći; i dodatne čimbenike koje vaš kreditni službenik ili financijski planer može objasniti.



Nakon što odlučite da refinanciranje ima smisla za vas, imate dvije mogućnosti: pokušati popraviti svoju kreditnu sposobnost prije podnošenja zahtjeva za zajam ili podnijeti zahtjev za zajam odmah bez pokušaja poboljšanja kredita. Ako prvo želite pokušati popraviti svoju kreditnu sposobnost, budite spremni potrošiti nešto novca i vremena na otplatu dugova. Resursi i pružatelji usluga dostupni su na http://Bills.com.

Možda želite sami pokušati popraviti svoju kreditnu sposobnost. Trebali biste biti oprezni pri plaćanju na račune za naplatu na koje niste platili nekoliko godina, kako biste izbjegli da ih dovedete u prvi plan vašeg kredita. Najbolja oklada s kreditnim karticama je da ih sve platite (ali ne u potpunosti) i da ne zatvorite nijednu od njih. Otplata računa šalje poruku agenciji za izvješćivanje o kreditnoj sposobnosti da vam nije ugodno nositi saldo, a otkazivanjem kreditne kartice šaljete još jasniju poruku da vjerujete da ste u problemu s kreditom.

Kao što vidite, samostalno popraviti svoj kreditni rezultat može biti nezgodno. Možda biste trebali zatražiti pomoć financijskog planera, kreditnog službenika koji nudi kreditne savjete ili čak agenciju za kreditno savjetovanje. Ovi profesionalci mogu vas voditi kroz proces popravljanja kreditne sposobnosti i pomoći vam da povećate rezultat koji dobijete za iznos novca koji ste u mogućnosti potrošiti.

Ako se odlučite odmah prijaviti za kredit, morat ćete se posavjetovati s onim što je poznato kao B/C zajmodavac. Ovi zajmodavci specijalizirani su za rad s ljudima koji imaju oštećen kredit. Programi koje nude manje su strogi u pogledu zahtjeva za odobravanje kredita. Platit ćete više kamata za B/C zajam kako biste nadoknadili impliciranu šansu koju zajmodavac ima radeći s nekim tko je u prošlosti imao problema s kreditom, ali prednost je mogućnost podnošenja zahtjeva i odobrenja za zajam bez trošenja vremena i novca za povećanje kreditne sposobnosti.

Sve ove odluke morate donijeti na temelju toga koliko možete uštedjeti djelujući sada ili čekajući kasnije. Refinanciranje s niskim kreditnim rezultatom nije ničiji prvi izbor, ali bi moglo imati smisla za vas ako bi vas drugi čimbenici koštali čak i više prije nego što stignete povećati svoj kreditni rezultat. Financijski planer ili kreditni službenik može vas savjetovati, ali konačna odluka mora biti vaša.

STATIČNA WEB STRANICA

Mnogi se nemogu odlučiti što je bolje za njihove potrebe, statična web stranica ili blog. Riječ statična vam sve govori.