HEKLANJE

Pobijedite lošu kreditnu sposobnost pomoću ovih savjeta

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate lošu kreditnu sposobnost, prva stvar koju ćete htjeti učiniti je razgovarati s kreditnim savjetnikom. Mnogi savjetnici razumiju da nepredviđeni problemi poput nezaposlenosti, zdravstvenih problema ili drugih problema često iznenade ljude. Zajmodavci su često voljni surađivati s vama na postavljanju rasporeda plaćanja koji vam može omogućiti da počnete plaćati.

Ako ustanovite da imate velik iznos duga, postoji niz stvari koje možete učiniti kako biste ga stavili pod kontrolu. Prva stvar koju ćete htjeti učiniti je početi se rješavati računa koji vam ne trebaju. Iako ovo može biti teško, morat ćete se žrtvovati. Ako imate drugi auto, možda ćete ga morati prodati. Ako imate određene dragocjenosti kao što su nakit ili elektronika, možda biste trebali i njih prodati. Ako imate veliki telefonski račun, morat ćete pronaći načine da ga smanjite. Možda ćete čak morati uzeti sredstva sa svojih 401K.



Iako možda ne želite činiti gore navedene stvari, to će vam omogućiti da svaki mjesec uštedite veliku količinu novca koji možete iskoristiti za otplatu svojih dugova. Većina ljudi završi u dugovima jer za početak imaju previše nepotrebnih računa. Ako je vaša kreditna sposobnost toliko loša da vam gore navedene metode neće pomoći, možda bi bilo najbolje da odete u Službu za savjetovanje o potrošačkim kreditima. Broj za ovu uslugu možete pronaći u vašem lokalnom telefonskom imeniku.

Dobra stvar u vezi s CCCS-om je ta što će vašu situaciju tretirati kao da podnosite zahtjev za bankrot, ali to neće biti potrebno za vas. Ako vam CCCS nije u mogućnosti pomoći, možda je vrijeme da počnete razmatrati podnošenje zahtjeva za stečaj. Trebali biste razgovarati sa svojim odvjetnikom prije nego što to učinite. Ako odlučite podnijeti zahtjev za bankrot, prijava poglavlja 13 manje će naškoditi vašem kreditu nego prijava poglavlja 7. Poglavlje 13 traje dulje, ali će vam dati oko 5 godina za otplatu dugova. Problem s Poglavljem 13 je taj što će uz prvih 5 godina, vaše kreditno izvješće pokazivati vaš bankrot za sljedećih 7 godina, čak i ako ste podmirili sve svoje dugove.

Ako se nalazite u situaciji u kojoj osjećate da nikada ne možete otplatiti svoje dugove, možda bi bilo najbolje pogledati poglavlje 7 o stečaju. Podnošenje zahtjeva za stečaj prema poglavlju 7 stavit će vaš kredit u najlošiju poziciju od podnošenja zahtjeva za poglavlje 13. Unatoč tome, bit ćete bez duga za otprilike pola godine i nećete morati ništa vratiti. Međutim, to će biti na vašem kreditnom izvješću otprilike jedno desetljeće, a većina vam zajmodavaca neće dati zajmove ili druge kreditne proizvode.

Ako ste podmirili svoje dugove, ali se želite riješiti loše kreditne sposobnosti, najbolji način da to učinite je da osigurate pravodobno plaćanje mjesečnih uplata. Umjesto da svoja plaćanja šaljete poštom, platite ih elektroničkim putem ako je moguće. Većina tvrtki sada nudi ovu opciju. To će osigurati da vaša plaćanja budu primljena na vrijeme. Uvijek biste trebali izbjegavati slanje gotovine poštom.

Iako zajmovi i kreditne kartice mogu biti zgodni, njihovo neispravno korištenje može dovesti do financijske opasnosti. Iako je moguće iskoristiti svoje životno osiguranje ili mirovinu da biste se izvukli iz velikih dugova, postoje posljedice za to koje biste trebali razmotriti unaprijed. Važno je shvatiti da je odgovoran odnos prema vašim financijama ključ za financijski uspjeh.

Namještaj s kukičanim detaljima

Izrada namještaja s kukičanim detaljima može dodati nevjerojatan boemski štih vašem interijeru. Ovaj pristup zahtijeva naprednije kukičarske vještine, ali rezultati

7 razloga za bavljenje sportom

Ako izgledate umorno, stalno osjećate manjak energije i zaspite bez ikakvog dobrog razloga, bavljenje sportom najbolji je izlaz iz situacije.