HEKLANJE

Marketing članaka može povećati vaš promet – podnesite članak za SEO

TEMU APP 100 E KUPON

Tražite li način za promoviranje svoje web stranice ili tvrtke? Ako je tako, čitajte dalje kako biste otkrili metodu promocije web stranice čija implementacija ne košta gotovo ništa.

Pisanje članaka pruža vam izvrsnu metodu povećanja PR-a (ranga stranice) vaše web stranice. Vaš jedini trošak je malo vremena za pisanje kratkih, informativnih članaka koji imaju vrijednost za druge.



Članci koje ste napisali mogu se poslati u neke od najboljih imenika članaka kao što su Articledashboard.com, ezinearticles.com, goarticles.com, isnare.com i articlealley.com

Marketing članaka izvrstan je način za povećanje protoka prometa i posjetitelja na vašoj web stranici. Ako ste poslovna osoba i imate web stranicu, možda ste čuli za izraz SEO ili optimizacija za tražilice. Članak marketing je vrlo učinkovit način za promoviranje vaše tvrtke ili web stranice.

Jednostavnim rječnikom, SEO koristi taktike kao što je optimizacija ključnih riječi za postizanje boljeg plasmana u tražilicama, što rezultira većim brojem posjetitelja i, nadamo se, većom prodajom za vašu tvrtku. Google upravlja sustavom rangiranja web stranica poznatijim kao rangiranje stranica. Rang stranice djelomično se temelji na kvaliteti sadržaja vaše web stranice, ali također gleda na to koliko drugih web stranica ima “povratne veze” na vašu web stranicu. Web stranica s više povratnih veza trebala bi imati bolji položaj u tražilici i zauzvrat primati više posjetitelja.

Nakon što ste napisali svoje članke, napravite popis imenika članaka u koje želite poslati svoje članke. Većina imenika tražit će od vas da napravite besplatni račun prije slanja članaka. Nakon što imate svoje račune, možete započeti s podnošenjem članka. Imenici članaka moraju odobriti vaše poslane članke prije nego ih dodaju u imenik članaka.

Pokušajte učiniti vaš članak zanimljivim, činjeničnim i korisnim drugima. Nemojte samo napisati oglas od 300 riječi za svoju tvrtku ili uslugu jer će vrlo vjerojatno biti odbijen. Pobrinite se da naslov vašeg članka točno opisuje sadržaj članka i sadrži ključne riječi povezane s vašom temom. Rasporedite članak u kratkim odlomcima, nemojte skupljati sav tekst jer izgleda užasno, a korisnici weba rijetko će čitati velike dijelove teksta.

Poznata je činjenica da web-korisnici imaju vrlo kratak raspon pažnje i skloni su preletjeti velikim dijelovima teksta, stoga neka bude lak za oko i lak za čitanje. Većina direktorija članaka nudi okvir s resursima u koji možete smjestiti svoje ime, malo informacija o vama ili vašoj tvrtki i – ovo je ono važno – hipervezu na vlastitu web stranicu. Ova veza stvara povratnu vezu na vašu stranicu i pomoći će poboljšati broj posjetitelja i položaj u tražilici. Što više povratnih veza imate, to ćete više prometa dobiti. Nemojte povezivati izravno na partnerske stranice jer će obično biti odbijene, umjesto toga povežite se na svoju vlastitu stranicu i tamo uključite svoje partnerske veze.

Jeste li lovac ili farmer?

Želite da vaši klijenti, potencijalni kupci, distributeri, profesionalni kontakti, osoblje, distributeri, mediji i druge treće strane koje bi vas mogle

SEARCH ENGINE MARKETING – SEM

Search Engine Marketing – SEM je oblik Internet marketinga čiji je glavni cilj promocija web stranice putem Google tražilice, prvo