HEKLANJE

Mnoštvo alata za bloganje

TEMU APP 100 E KUPON

Bloganje je, samo po sebi, prilično zabavan način za redovito i učinkovito objavljivanje informacija na internetu. Također je praktičan u smislu da čak i početnici mogu uskočiti u okršaj bez puno treninga. Dovoljno je samo pogledati popularnost desetaka društvenih mreža kao što su MySpace i Friendster da biste shvatili da gotovo svaki Tom, Dick i Jane može blogati.

Dobre usluge bloganja i dobri alati za bloganje olakšavaju ovu jednostavnost korištenja. Kad ne bi postojao alat za upravljanje sadržajem koji bi blogeri mogli koristiti, bloganje bi bilo gotovo mrtvo. Snaga bloganja leži u činjenici da ga je lako postaviti i koristiti. Osim toga, sama se organizira i lako se prilagođava. Kad ne bi postojali alati za bloganje koji bi to olakšali, bloganje bi doista bilo dosadan posao.



Srećom, postoje doslovno stotine softverskih paketa i alata za bloganje – i vlasnički i otvoreni. Svi ti alati rade na različitim razinama i rješavaju različite potrebe. Iako nema puno prostora za pisanje o svim dostupnim alatima za bloganje, ovdje je popis nekih od praktičnijih alata za bloganje.

1. Autoblogger Pro. Ako pokušavate zasititi svoju web stranicu bogatim ključnim riječima s nekih od vaših omiljenih blog stranica i uključiti te feedove u svoj blog, onda je Autoblogger Pro vaš alat. Autoblogger Pro koristi tekst bloga izdvojen iz RSS/Atom feed stranica koje ste naveli. Ovaj sadržaj zatim postaje lako dostupan na vašoj web stranici ili u vašem web dnevniku. Ovo je sjajan alat za korištenje ako pokušavate podići svoj blog na viši rang tražilice. Također pomaže u pružanju više informacija vašem blogu.

2. B2evolucija. B2evolution je softverski paket kompatibilan s LAMP-om (Linux, Apache, MySQL, PHP) koji vam pomaže ugostiti vlastiti blog poslužitelj. Podržava višejezična okruženja i okruženja s više blogova koja se lako instaliraju, ali su bogata i potpuno opremljena za pokretanje. Sjajna stvar kod ovog softvera je to što je besplatan i bogat značajkama. Također ga je lako modificirati i proširiti kako bi se povećala funkcionalnost do kraja. Također se lako postavlja i može biti spreman za rad za nekoliko minuta.

Postavljanje AdSensea na svoj blog je povjetarac, a cijeli proces možete dovršiti za manje od sat vremena. Besplatna e-knjiga Adsense Secret za 97 USD o Adsense savjetima ovdje.

Pod nadzorom

Krećemo li se prema “orwelijanskom” društvu gdje se svaka naša radnja i pokret snima i bilježi ? U emisiji HRT-a