HEKLANJE

Modifikacije lica s kolagenom

TEMU APP 100 E KUPON

Facelifting je skup, pomalo je bolan i mogu proći mjeseci da potpuno zacijeli. Kolagen nudi jeftiniju alternativu koja brzo zacjeljuje i može napraviti primjetnu razliku.

Modifikacije lica s kolagenom



Postoji mnogo različitih postupaka koje plastični kirurzi mogu koristiti za obnavljanje i pomlađivanje ljudskog lica. Facelifting, Botox, podizanje obrva i mnogi drugi postupci mogu se koristiti za stvaranje mlađeg i glatkijeg izgleda. U ovoj skupini, kolagen je nedvojbeno jedna od popularnijih opcija za poboljšanje područja lica.

Kolagen je prirodna tvar koja se proizvodi u ljudskom tijelu i pomaže u stvaranju vezivnog tkiva. Također daje hidrataciju i snagu za kožu. Kolagen se proizvodi u sve manjim količinama kako starimo. Ovo smanjenje rezultira gubitkom elastičnosti, mekoće i zategnutosti kože. Tipični učinci uključuju opuštenu kožu, bore na ravnim površinama lica, kao i duboke nabore na čelu i vratu. I kolagen i masnoća prikupljeni iz vlastitog tijela mogu se koristiti za napunjavanje ovih područja koja su opuštena i naborana. Kolagen se također može koristiti za povećanje tankih usana, osobni favorit mnogih slavnih osoba kao što ste sigurno primijetili!

Kolagen se proizvodi pomoću kolagena prikupljenog iz životinja, tako da postoji mala vjerojatnost da vaše tijelo može reagirati na njega. Također, poboljšanja kolagena nisu trajna. Kasnije ćete trebati ponoviti injekcije kako biste održali izgled koji želite. Osim kolagena, drugi materijali kao što su Alloderm i Goretex mogu se koristiti za stvaranje željenog izgleda bez ikakvog rezanja ili većih operacija. Vrijeme oporavka je kratko, a postupak je mnogo jeftiniji od tradicionalne operacije. Nema opće anestezije ili operacijske dvorane. Zapravo, s većine postupaka možete doći i izaći za manje od sat vremena.

Nuspojave od povećanja kolagena su rijetke, ali uvijek postoji mogućnost da se pojave. Nuspojave uključuju modrice, otekline i alergijske reakcije. Neki ljudi također imaju alergijske reakcije na lokalni anestetik koji se koristi za umrtvljivanje mjesta. Budući da su korišteni materijali strani vašem tijelu, o svim lijekovima koje uzimate i stvarima na koje ste alergični trebali biste razgovarati sa svojim plastičnim kirurgom. Kako biste izbjegli reakcije, naravno, uvijek možete odabrati da materijal bude izvučen iz vašeg tijela. Bokovi i stražnjica najtipičnija su područja žetve.

Kod kolagena postoji napast kupovati po cijeni. nemoj Govorimo o modifikacijama vašeg lica. Strogo se preporučuje da koristite certificiranog plastičnog kirurga koji vam može pokazati slike prije i poslije svojih prethodnih pacijenata. To će vam omogućiti da razumijete moguće rezultate i dobijete najbolju njegu.

Avokado odličan za njegu kože

Avokado je također poznat kao aligatorska kruška i potječe iz južnog Meksika. Postao je koristan sastojak naše svakodnevne rutine njege