HEKLANJE

Savršena boja ruža za vas

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li ikada sjedili ispred ogledala u komodi i nanosili šminku i mijenjali ruž jer ste mrzili boju ruža koju imate?

Mnoge žene smatraju da je odabir boje ruža za usne koji odgovara njihovim usnama i boji kože pomalo zbunjujući. Ne pomaže ni činjenica da vjerojatno postoje tisuće nijansi ruževa za usne, što proces odabira savršene boje ruževa za usne čini malo kompliciranijim nego što bi trebao biti. Međutim, da znate kako izgledati, iznenadili biste se koliko je lako pronaći ovu savršenu boju ruža za usne.



Trik za pronalaženje savršene boje ruža za usne

Trik za pronalaženje savršene boje ruža za usne je jednostavno sljedeći: uzmite ruž koji je za nijansu ili dvije tamniji od prirodne boje vaših usana. To je tako jednostavno.

Sada, naravno, željeli biste otkriti koja bi boja ruža nadopunila ton vaše kože. U pravilu, ako imate svijetlu put, trebali biste odabrati nježno ružičaste i koraljne boje koje odgovaraju ružičastom tonu vaše kože. Marelica bi također bila lijepa boja ruža za usne ako ste svijetle puti.

Ako je vaša koža maslinastih tonova, boja ruža koja bi vam pristajala bila bi nešto s tonovima ruže ili ljubičaste boje. Ako imate tamnu kožu, trebali biste odabrati ruž za usne s tamnocrvenim, tamno smeđim ili čokoladnim.

Pravi način kupnje ruža za usne

Sada kada znate koju boju ruža za usne trebate odabrati, kako ćete odrediti je li ruž za usne koji razmišljate kupiti savršene boje? Odgovor na to je da biste trebali isprobati ruž.

Međutim, nikad ne nanesite uzorak ruža izravno na usne. To je jako jadno. Nikada ne biste znali koliko je dugo taj ruž bio izložen prašini i prljavštini, a stavljanje izravno na usne može uzrokovati unos bakterija u vaš sustav. Umjesto da ruž nanesete izravno na usne, samo ga prijeđite po prstu ili dlanu.



U nekim trgovinama ne biste mogli uzeti uzorak ruža na koži jer uzorak ruža nije dostupan. U tom slučaju, ono što trebate učiniti je samo prisloniti proizvod na lice i pogledati se u ogledalo. To će vam pomoći da odredite odgovara li boja ruža vašoj koži.

Nemojte se držati samo ruža za usne

Kada kupujete šminku, nemojte se ograničiti samo na ruž. Nabavite si i nekoliko olovki za usne. Olovke za usne su od velike pomoći jer ocrtavaju prirodnu liniju usana i sprječavaju curenje ruža s usana. Pazite da kupite olovke za usne koje su za nijansu svjetlije od boja ruževa s kojima ćete ih pomiješati. Možete se odlučiti i za golu olovku za usne ako mislite da je određivanje koja bi boja olovke za usne odgovarala boji vašeg ruža jednostavno previše posla za vas.



Još jedan alat koji vam može dobro doći kada se šminkate je četkica za ruž. Kist za ruž za usne je dobar ako ste tip koji želi staviti samo tanak sloj ruža umjesto da ga razmazuje po usnama. Kist za ruž također je higijenskiji nego da prstima utapkate ruž i zatim ga trljate po usnama. Upotrebom četkice za ruž minimizirate potrebu za maramicom za ljubljenje kako biste se riješili viška ruža na usnama, kao i da spriječite da dođe do vaših zuba.

Odabrali ste pogrešnu boju ruža?

Ponekad, iako ste sigurni da je boja ruža za usne koju ste kupili u trgovini prava za vaš ton kože, postoje trenuci da kad ga zaista počnete koristiti, shvatit ćete da zapravo nije pravi nijansu za vas ili vam se jednostavno ne sviđa kako izgleda na vašoj koži. No nemojte očajavati. Još uvijek možete koristiti taj ruž. Ne morate bacati novac uzalud.



Ono što ćete učiniti u ovoj situaciji je uzeti kist za ruž i pomiješati ovu neželjenu boju ruža s ostalim ruževima. Na taj način možete stvoriti nijansu boje koja će vam više odgovarati. Dobivate novu nijansu ruža za usne bez kupnje novog ili bacanja.

Marketing članaka – moćan alat

Marketing članaka ima mnoge prednosti koje mogu uključivati etabliranje kao autora, stvaranje potencijalnih kupaca, više prometa na vašoj web stranici,