HEKLANJE

Zrakoplovne kreditne kartice i milje

TEMU APP 100 E KUPON

Putovanje je postalo skupa ponuda, pogotovo ako ne zarađujete buduće milje leta dok ste u zraku. Kreditne kartice zrakoplovnih tvrtki općenito nude bodove po oduzetom letu, donoseći nagrade kao nusprodukt svakog putovanja. Ovi će bodovi nositelju kartice donijeti besplatne boravke u hotelima, buduće letove, iznajmljivanje automobila, kao i druge poželjne nagrade. Neke od kartica naplaćuju oko dvadeset pet tisuća bodova po letu pa bi pri odabiru kreditne kartice trebalo uzeti u obzir usporedbu u miljama zrakoplovnih prijevoznika.

U većini slučajeva dobit ćete letačke milje po prijeđenom putovanju, a neke od ovih kreditnih kartica zrakoplovnih kompanija ponudit će izdašan ukupan broj bodova po letu.



Neki ljudi koriste gotovinu za putovanja, no drugi radije koriste kreditne kartice zrakoplovnih milja. Kreditne kartice zrakoplovnih tvrtki često imaju priložene zrakoplovne milje, što pruža stalne pogodnosti. Dok se pogodnosti kartica razlikuju, neke nude kategorije koje su glavne točke koje treba uzeti u obzir pri odabiru kreditnih kartica zrakoplovne tvrtke (tj. dok zarađujete na letovima, osoba može birati između više od 200 zrakoplovnih kompanija s kojima će letjeti, odabirom odabira zrakoplovne tvrtke). Ako više volite koristiti veliku zrakoplovnu tvrtku (tj. zrakoplovnu tvrtku kojom često letite), kartice često uključuju značajke, kao što je osvajanje x bodova za svaki let.

Kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika često se nazivaju kreditnim karticama za kilometražu. Kartica vam omogućuje da zaradite bodove po dolaru naplaćenom na kartici, a zatim ih možete iskoristiti za let. Neke kartice nude više bodova od drugih.

Provjera tržišta za povoljne ponude idealna je uz razmatranje kreditnih kartica za zračne milje. Nakon što odaberete karticu i prihvatite je, kao vlasnik kartice otkrit ćete da zarađujete bodove na kartici. Svakako u potpunosti iskoristite popuste i besplatne ponude jer će bodovi na nekim kreditnim karticama isteći.

Neki od nedostataka kreditnih kartica zrakoplovnih tvrtki su da kartice često imaju više kamatne stope i godišnje naknade. Većina zrakoplovnih kartica namijenjena je onima koji mogu podnijeti plaćanje mjesečnih dugova nastalih na karticama ili za putnike koji često putuju i koriste kreditne kartice kao sredstvo za upravljanje i dokumentiranje kupnji. Ipak, stope su usporedive u online pretraživanju. Ako razmišljate o kreditnoj kartici zračnog prijevoznika, odvojite vrijeme za istraživanje i usporedite vrijednosti, APR (godišnji postotak), dostupne bodove i druge usluge.

Dok putujete, ideja kreditnih kartica je ušteda novca, pa zašto ne biste odvojili vrijeme da pronađete najbolje cijene i uštedjeli još više gotovine dok koristite svoje kreditne kartice zrakoplovnih kompanija za skupljanje bodova.

Neke od kartica bez godišnjih tarifa uključuju Miles Card iz Discovera. Ova kartica ne nudi naknade za APR, a dobit ćete 5000 milja nakon što se prva kupnja naplati s kartice. Prijenosi stanja besplatni su prvih dvanaest mjeseci, a dodatnu pogodnost ćete pronaći u zarađivanju milje po dolaru naplaćenom na vašoj kartici.

Value Miles Platinum Visa kartice nude milje po potrošenom dolaru bez datuma zamjene. Letite glavnim zračnim prijevoznicima i skupljajte bodove dok primate pomoć na putovanju. Ako ste u hitnom slučaju, ova kartica nudi financiranje u hitnim slučajevima, a kamatne stope su privlačno niske.



Zapažanje dviju kartica navedenih u ovom članku pomoći će vam da vidite usporedbu. Discover Card nudi 5000 bodova na prvo nastalo zaduženje po kartici, dok Visa Card ne nudi. Sada, kako možemo odlučiti koja je karta veća prednost? To možemo učiniti kontrastiranjem i usporedbom kreditnih kartica zrakoplovnih kompanija. Provjerite najbolje cijene na internetu jer ovdje možete uspoređivati vlastitim tempom, pronalazeći višestruke ponude i značajne uštede u naknadama i kamatama.