HEKLANJE

Mogu li mame ostati kod kuće biti uspješne na internetu?

TEMU APP 100 E KUPON

Usred smanjenja broja zaposlenih, otpuštanja i istinske potrebe za dva dohotka u većini obitelji ovih dana, sada postoje doslovno stotine tisuća mama koje ostaju kod kuće i razmišljaju o pokretanju vlastitog internetskog poslovanja kod kuće.

Za one od vas koji su imali to zadovoljstvo, znate da je posao mame koja ostaje kod kuće jedan od najzahtjevnijih poslova koje možete imati. Ne šalim se! Iznimno se divim majkama koje su odlučile ostati kod kuće i brinuti se za svoju djecu, kao i onim majkama na radnom mjestu koje se bore sa svim izazovima koje ta odluka donosi.



Imam pet odraslih kćeri i u nekoliko navrata tijekom njihovog djetinjstva imao sam “zadovoljstvo” ostati kod kuće sa svojim kćerima iz ovog ili onog razloga. Ne pitajte me kako sam se našao u toj nevolji, jednostavno se dogodilo. Moram reći da sam dobio pravo obrazovanje za ovo najzahtjevnije zanimanje.

Kako se njihova majka zapravo ponašala iz dana u dan? Slušajte, prihvatit ću izazove odlaska u ured ili vođenja vlastitog posla bilo koji dan! Ruke dolje!

Unatoč tome, postoje mame koje ostaju kod kuće, mnogo sposobnije od autora ovog članka, koje posjeduju ne samo jedinstvene vještine da mogu vješto držati svoju djecu kod kuće, već i vode vlastite kućne poslove. Utvrdili su da jednako lako mogu voditi i upravljati obitelji kao i poslom, posebno internetskim poslovanjem, sve iz udobnosti svojih domova.

To je razlog zašto mnoge majke odlučuju raditi kod kuće. Žele uspostaviti neku vrstu financijskog položaja, a da i dalje mogu paziti na svoju djecu. Zarađivanje putem interneta može biti sjajna ideja za mame koje ostaju kod kuće. Omogućuje fleksibilan raspored kao i prednost malog putovanja na posao. Neki primjeri izvrsnih načina zarađivanja na internetu su: posjedovanje kućne tvrtke, ispunjavanje anketa, slobodni rad i čitanje e-pošte. Pružajući majkama najbolje načine zarade na internetu, ove mogućnosti mame stavljaju novac u džepove.

Posjedovanje internetske tvrtke može biti teško, ali ako je osoba predana, može biti vrlo korisno. Iako ovi poslovi nisu lak zadatak, mamama će ipak pružiti dovoljno vremena s djecom. Postoji mnogo tvrtki za odabir. Neke tvrtke zahtijevaju naknadu kako bi vam pružile proizvod za prodaju. Drugi, poput Cognigena, besplatno će osigurati proizvode i web stranicu.

Ispunjavanje anketa daje majkama potpunu slobodu. S obzirom na to da se ankete polažu tek kada netko pristane na ankete, savršene su za mame čija djeca trebaju stalnu brigu. Iznos novca zarađen od anketa ovisi o tome na koliko anketa je osoba spremna odgovoriti. Mama može zaraditi od 25 do 600 dolara mjesečno od ispunjavanja anketa.

Freelancing je širok način zarađivanja novca na internetu. Freelanceri se angažiraju u tvrtki kao izvođač. U mnogim slučajevima freelancing omogućuje zaradu za ono što voli. Jedan primjer je majka koja voli pisati. Postoji mnogo online mogućnosti za pisanje. Majka može pokrenuti blog ili pisati članke o roditeljstvu. Možda čak stavi svoje vještine kreativnog pisanja na test pišući kratke priče. Postoje i drugi izgledi za freelance kao što su karikature, web dizajn, savjetovanje, unos podataka i stolno izdavaštvo. Popis slobodnih poslova je bogat.



Popularnost čitanja e-pošte svakim je danom sve veća. Iako ovo nije sjajan način da zaradite velike količine novca, izvrstan je način da zaradite nekoliko dodatnih dolara. Čitanje e-pošte prilično je jednostavan način zarade za mame koje ostaju kod kuće. E-pošta se šalje na adresu e-pošte koja je postavljena u programu. Novac, koji je pohranjen na računu, isplaćuje se osobi koja čita e-poštu. Većina programa ima minimalnu isplatu. Tvrtka će platiti osobi tek kada se dosegne minimum. Treba imati zasebnu adresu e-pošte samo za potrebe e-pošte. Možete koristiti istu adresu e-pošte, ali to nije preporučljivo jer će biti toliko puno e-pošte
poslao.

Ovo su samo neke od ideja kako ostati kod kuće mame mogu uspostaviti internetsku prisutnost na internetu, ostvariti prihod za sebe i svoju obitelj, bez negativnih posljedica svojih primarnih obaveza kod kuće… svoje djece. Postoje tisuće mama koje ostaju kod kuće i danas uspješno vode kućne internetske tvrtke.

Mogu li mame ostati kod kuće uspješne na internetu? Apsolutno, i oni to rade svaki dan. Možete i vi! Pa zašto ne biste odvojili nekoliko minuta tijekom sutrašnjeg dječjeg spavanja i vidjeli koje su mogućnosti. Bit će vam drago!



Topli pozdravi,
Kenny Anderson