HEKLANJE

Mogu li sam popraviti lošu kreditnu sposobnost?

TEMU APP 100 E KUPON

Svakako, možete! Ali dopustite mi da vas pitam ovo: zašto to popravljati sami kada možete imati pomoć?

Iako ne kažem da je lošu kreditnu sposobnost bolje riješiti uz pomoć stručnjaka, postoje neke neosporne prednosti kada angažirate profesionalnu tvrtku za popravak kreditne sposobnosti da preuzme vaše kreditne probleme. Ako nemate vremena za to, naravno, bolje je sve predati profesionalnoj tvrtki za popravak kredita. Ako mislite da nemate dovoljno iskustva u radu s ljudima iz financija – cjenkanjem, pregovaranjem, sporovima i tako dalje – još jednom, možda je vrijeme da nazovete hitnu. Postoji toliko mnogo stvari koje morate učiniti kada ponovno popravljanje loše kreditne sposobnosti da stvarno, kada usporedite kroz što biste morali proći s iznosom koji će vam tvrtka za popravak kreditne sposobnosti naplatiti, čini se da doista plaćate malu cijenu.



Ali ako ste odlučni prvo to isprobati sami, onda vas svakako neću zaustavljati i doista vam čestitam što imate hrabrosti za takav zadatak.

Zadatak #1 – Dobivanje kopije vašeg kreditnog izvješća

Slušajte dobro i zapamtite: potrebna vam je kopija vašeg kreditnog izvješća. Ne oslanjajte se na informacije iz druge ruke. Nemojte precijeniti svoje znanje o svojoj kreditnoj povijesti govoreći si da znate sve što je sadržano u vašem kreditnom izvješću. Stvarno, ne znaš. Zato budi dobar dječak (ili djevojčica) i slušaj mamine naredbe. Obratite se bilo kojem od tri glavna kreditna ureda – TransUnion, Equifax, Experian, odaberite sami – i zatražite kopiju svog kreditnog izvješća. Ako se osjećate posebno marljivim, zašto ne zatražite kopiju svog kreditnog izvješća od sva tri kreditna ureda?

Zadatak #2 – Razumijevanje sadržaja vašeg kreditnog izvješća

Evo našeg pravila: ako želite dokazati da skeptičari nisu u pravu tako što ćete im pokazati da doista možete popraviti svoju lošu kreditnu sposobnost samom sobom, trebali biste biti vrlo temeljiti prilikom pregledavanja stavki navedenih u vašem kreditnom izvješću. Apsolutno bez iznimke. Počnite od samog početka i čitajte do posljednjeg razdoblja. Pogreške se mogu dogoditi čak i s dijelom osobnih podataka. Ako ste Mary Roberts iz Philadelphije, zašto ste onda, dovraga, navedeni kao Mary Roberts iz Louisiane? Postoji procijenjena šansa od trideset posto da bi vaše kreditno izvješće moglo sadržavati pogreške, pa bi vas to trebalo podržati.

Zadatak #3 – Rasprava!

Svađajte se, molite, budite uporni i nikada ne odustajte. Učinite što je potrebno kako biste bili sigurni da su te pogrešne stavke uklonjene iz vašeg zapisa na vrijeme. I budi lukav. Zahtjev za sporove podnesite tjedan dana prije Božića i Dana zahvalnosti, a budući da je vrijeme u godini puno posla, možda će morati privremeno izbrisati te stavke iz vaše evidencije zbog nedostatka dovoljno dokaza.



Više informacija dostupno je na http://www.debt-credit-00.info

Fotografija telefona s kamerom

Digitalno doba osvojilo je svijet kao oluja, s uvođenjem telefona s kamerom, alati za digitalne fotografije danas su na dohvat

Covid-19 i seksualnost

“Proglašenjem pandemije COVID-19 od strane Svjetske zdravstvene organizacije 11. ožujka 2020., puno se toga promijenilo u životu svakog od nas.