HEKLANJE

Možete li doista generirati internetsko bogatstvo bez web stranice?

TEMU APP 100 E KUPON

Priča se da je moguće dobro zaraditi na internetu čak i bez posjedovanja web stranice.

To je privlačan prijedlog, ali je li previše dobar da bi bio istinit? Nekada sam tako mislio. Ali sada znam drugačije…



Jeste li primijetili oglase na desnoj strani zaslona s rezultatima Google pretraživanja? Ti mali kvadrati teksta mijenjaju lice interneta. Mijenjaju način na koji ga koristimo i način na koji možemo zaraditi od njega.

Ovo su oglasi “plati po kliku”. Kada kliknete na njih, vlasnik oglasa plaća. Obično nešto između centa i nekoliko dolara.

Dobro došli u bogati svijet AdWordsa

Činjenice: Ako imate dobar proizvod za prodaju i znate kako napisati privlačan oglas, možete zaraditi na internetu bez web stranice.

Surova stvarnost: možete skupiti veliki račun i ništa ne prodati ako ne znate što radite.

Tajna: Pronalaženje pravog proizvoda i pokretanje tog oglasa bez velikih troškova u skupim klikovima koji ne rezultiraju prodajom – to je tajna uspjeha.

AdWords akademija



Google vodi online školu obuke za adwords koja vas korak po korak vodi kroz postupak kako postaviti oglas i pokrenuti ga. To je dobar način da naučite osnove… Ali ako ste ozbiljni u namjeri da zaradite novac i uštedite vrijeme zaobilazeći ogromnu i skupu krivulju učenja, mogli biste se posavjetovati sa stručnjacima.

Jedan takav stručnjak je Wade Winger, autor e-knjige Google Profits. Slijedeći njegov savjet, pokrenula sam kampanju i dobivam klikove za samo peni dnevno.

E-knjiga Google Proftis daje izvrsne upute korak po korak o dvije strane Google novčića za zarađivanje novca.



Googleov proces zarade u dva koraka

1. pronaći dobar proizvod za prodaju

U ovom slučaju – e-knjige koje plaćaju affiliate provizije. Ima ih doslovno 1000 i često plaćaju oko 50% pune prodajne cijene podružnicama. Wadeov preporučeni izvor i sustav je Clickbank i ja se slažem s njim.



Google Profits vodi vas korak po korak, sa snimkama zaslona, kroz proces postavljanja ClickBank računa i odabira proizvoda za prodaju.

2. neka Google oglasi rade za vas

Većina nas postane nervozna kada je u pitanju obvezivanje na plaćenu oglasnu uslugu koju jedva razumijemo. Google Profits je ključna šifra AdWords sustava. Jednom kada upoznate “pravila puta” sve postaje manje zastrašujuće i više izvedivo.

E-knjiga Google Profits čak daje primjere koji se mogu slijediti i govori vam kako prilagoditi svoje oglase da biste dobili više klikova za manje novca.

Volio bih vam nagovijestiti Wadeovu tajnu formulu koja osigurava postizanje rezultata bez potrebe za vođenjem skupih testnih kampanja – ali vjerojatno bih imao tužbu!

Umjesto toga, pozivam vas da saznate više o Google Profitsu na našoj web stranici e-knjiga o zdravlju i bogatstvu.

Sretno profiterstvo!

Pregled kozmetičkih zahvata

Estetska kirurgija ovo i estetska kirurgija ono. Da bismo doista razumjeli estetsku kirurgiju, potrebno je upoznati se s raznim dostupnim